Quantcast
Till salu inom: ”

kura loftsäng säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Loftsäng

Västerås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Med Kura loftsäng blir det lättare att lägga pigga barn. Det blir mer plats i barnrummet. Hämtas på plats efter enkel nedmontering av kund och säljare - då blir det lättare att bygga ihop den för köparen sedan. Prutat och klart samt hämtas på plats av köpare. Sängen kan ej läggas undan till köpare utan först till kvarn gäller. Madrass ingår ej. Sängen är inte ny men fungerar som en ny och är i gott skick.
Vitmålad Kura loftsäng i gott skick säljes. Kan ev behöva bättra på färgen någonstans. Sängen är vändbar, på ena bilden (vår egen bild) visas sängen när den är på lägsta läget. På andra bilden (lånad av IKEA) visas sängen när den är på högsta läget. Madrass ingår inte, dock så ingår ribbotten. Nypris IKEA 1495:-. Sängen är inte monterad vid köp, men väldigt lättmonterad så det bör inte vara något större bekymmer för er. Hör gärna av er, antingen via mail, sms eller telefon.
Säljer vår Kura-säng från Ikea. Sängen är vändbar, så man kan välja att antingen ha den som loftsäng eller som låg säng. Sängsidorna är olikfärgade, så man kan välja om man vill ha en blå eller en vit säng. Sängens längd: 209 cm bredd: 99 cm höjd: 116 cm Blått sängtak med stjärnor medföljer
Sängen är i fint skick endast några små märken på ena långsidan. Köpt för 1,5 årsen på IKEA. Den kan vändas och användas på flera olika sätt. Se bilder. Det ingår en fin madrass från IKEA samt ett sängtält. Längd: 209 cm Bredd: 99 cm Höjd: 116 cm Madrassbredd: 90x200cm Mvh Linda. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kura, vändbar loftsäng, inkl. madrass, från Ikea säljes. Bäddmått 90 * 200. Yttermått 99 * 209. Pris 500:- Hämtas nedmonterad om så önskas. Två stycken röda soffor säljes. Vet inte vad modellen heter. 3-sits soffan är 195 cm på längden och 2-sits soffan 150 cm. Djupet c a 95 cm. Pris 300 st. eller 500kr för båda. Ps. Det är den större soffan som syns på bilden. Nås både på telefon och mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.