Till salu inom

"kura loftsäng säljes"

Upplands-Väsby
Idag

Mio- Saga Loftsäng 90X200 f...

2 000 kr
Blocket.se
Västervik
Idag

Loftsäng

5 000 kr
Blocket.se
Karlstad
Idag

Hoppekids loftsäng 90x200cm

1 000 kr
Blocket.se
Sollentuna
Idag

Loftsäng KID

750 kr
Blocket.se
Uppsala
Idag

Småstad loftsäng Ikea

2 000 kr
Blocket.se
Idag

Stuva loftsäng

1 300 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Östergötlands län

Kura loftsäng

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Med Kura loftsäng blir det lättare att lägga pigga barn. Det blir mer plats i barnrummet. Hämtas på plats efter enkel nedmontering av kund och säljare - då blir det lättare att bygga ihop den för köparen sedan. Prutat och klart samt hämtas på plats av köpare. Sängen kan ej läggas undan till köpare utan först till kvarn gäller. Madrass ingår ej. Sängen är inte ny men fungerar som en ny och är i gott skick.
400 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Lund

Vitmålad Kura loftsäng

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Vitmålad Kura loftsäng i gott skick säljes. Kan ev behöva bättra på färgen någonstans. Sängen är vändbar, på ena bilden (vår egen bild) visas sängen när den är på lägsta läget. På andra bilden (lånad av IKEA) visas sängen när den är på högsta läget. Madrass ingår inte, dock så ingår ribbotten. Nypris IKEA 1495:-. Sängen är inte monterad vid köp, men väldigt lättmonterad så det bör inte vara något större bekymmer för er. Hör gärna av er, antingen via mail, sms eller telefon.
500 kr
Blocket.se

KURA vändbar säng med sängtak

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Säljer vår Kura-säng från Ikea. Sängen är vändbar, så man kan välja att antingen ha den som loftsäng eller som låg säng. Sängsidorna är olikfärgade, så man kan välja om man vill ha en blå eller en vit säng. Sängens längd: 209 cm bredd: 99 cm höjd: 116 cm Blått sängtak med stjärnor medföljer
550 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Stenungsund

KURA Loftsäng/våningssäng

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Sängen är i fint skick endast några små märken på ena långsidan. Köpt för 1,5 årsen på IKEA. Den kan vändas och användas på flera olika sätt. Se bilder. Det ingår en fin madrass från IKEA samt ett sängtält. Längd: 209 cm Bredd: 99 cm Höjd: 116 cm Madrassbredd: 90x200cm Mvh Linda. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
600 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Nacka

Kura loftsäng med madrass

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Kura, vändbar loftsäng, inkl. madrass, från Ikea säljes. Bäddmått 90 * 200. Yttermått 99 * 209. Pris 500:- Hämtas nedmonterad om så önskas. Två stycken röda soffor säljes. Vet inte vad modellen heter. 3-sits soffan är 195 cm på längden och 2-sits soffan 150 cm. Djupet c a 95 cm. Pris 300 st. eller 500kr för båda. Ps. Det är den större soffan som syns på bilden. Nås både på telefon och mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj