Quantcast
Till salu inom: ”

loftsäng säljes

Tidigare annonser till salu

Uthyres 13 juni t.o.m 31 Augusti 2011 Fin 3,5a, 75 kvm i öppen planlösning på Södermalm. Lägenheten ligger i ett mycket lugnt område nere vid kanalen. Ett sovrum med dubbelsäng. Ett sovrum med loftsäng. En inredd klädkammare med en liten barnsäng. Lägenheten är ljus och luftig och vetter mot innergården. Totalrenoverad 06. A very good planned 3,5 room flat in Södermalm. Balcony. Very central location with public transport around the corner. Despite its central location the area is very child-friendly, with no through traffic and with a large park just outside the house. It is also close to Årstaviken. Närmaste station: Skanstull
Jag vill hyra ut min lght mella v.24 o 32 pg av jobb på annan ort. Det är viktigare för mig att hitta "rätt hyresgäst" än att ta ut en skyhög hyra. Det finns fem sovplatser; en i ett litet sovrum, en loftsäng i ett större sovrum med fungerande kakelugn, en dubbelsäng/sovloft i vardagsrummet(med fungerande kakelugn) samt en bäddsoffa under sovloftet. Kök med sittplats för upp till 8 p, dusch/tv.maskin samt diskmaskin. Den ligger 4tr upp utan hiss. Maila gärna om det låter intressant så hör jag av mig.
1:a på Gärdet uthyres från 15: juni till 31:a Aug (möjligen tillträde tidigare). En lägenhet som är praktiskt möblerad med nödvändiga tillhörigheter, t.ex. finns stor loftsäng, bäddsoffa, tv, internet, stort badrum mm. Självklart ingår el, vatten, tv och internet i hyran. Perfekt läge, 100 meter till tunnelbanna, buss, ICA, Konsum, apotek mm och inte att förglömma Gärdesfältet. Med tunnelbanna tar det 5 min till T-centralen. Är ni intresserad eller har frågor är det bara att kontakt mig men glöm inte att den endast uthyres från 15: juni till 31:a Aug 2011 /Gustav
P.g.a. flytt säljes vitmålad loftsäng. Sängen är på vissa ställen medvetet sliten (för hand) för att få en något gammeldags känsla. En smart lösning för det mindre rummet, sängen har använts av en 5-årig tjej och kommer från ett rök -och djurfritt hem. Stegen kan monteras på både vänster och höger sida. Säljes med eller utan madrass (dock tillkommer en liten summa för madrassen, dyr i inköp). Madrassen köptes ny för cirka 6 mån och sängen är ca 2 år. Prisförslag 900kr. Kan monteras ner för försäljning omgående. Finns i Lerum.
Hej, vi behöver snabbt sälja dessa sängar. Så köp snabbt, helst före juli 2011! På grund av detta har vi också ett MYCKET lågt pris: 700: - för båda sängarna (loftsäng + vanlig säng) eller, om du vill köpa bara loftsängen, behöver du betala bara 500: -! Båda sängarna är bekväma och säkra. Mätningarna finns på bilden. MADRASSEN INGÅR (om ni så vill)!!!! Den är lite för litet för loftsängen (ca 10cm), men det tomma utrymmet kan lätt fyllas med fina kuddar eller något kreativt! För mer info, ring oss eller skicka ett mail! Tveka inte!