Quantcast
Till salu inom

"kursmaterial till trafiktillstånd säljes"

Butik Hörby
2 dagar

Limousine och busstaxi

ABC-Annons.se
Helsingborg
2 dagar

Kurs Trafiktillstnd / Eget...

1 495 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
2 dagar

Lrplattform, Learning Manag...

3 125 kr
Blocket.se
Värmdö
2 dagar

Yrkeskunnande Trafiktillstn...

1 200 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Kursmaterial fr Taxifrarleg...

200 kr
Blocket.se
Jönköping
Igår

Gitarr, Piano, Vokal Underv...

300 kr
Blocket.se
Heby
Igår

Hunddagis- & hundpensionats...

5 995 kr
Blocket.se
Jönköping
Igår

Musical Instrument and Singing

300 kr
Blocket.se
Butik Sverige
6 år

limousine

Hyrahyra.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Kursmaterial & Övn. till Yrkestrafiktillstånd

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Få Ditt Yrkestrafiktillstånd för att driva eget åkeri!! Självstudiekurs/Utbildningsmaterial för att klara Transportstyrelsens/Trafikverkets prov: Yrkeskunnande för trafiktillstånd, Godstransport (budbil lastbil), samt persontransport (Taxi eller Buss) Allt du behöver finns med! Det kommer i 3 delar: - EKONOMI/KALKYLERING/FÖRETAGSLEDNING - JURIDIK/LAGAR - TEKNISKA NORMER och TRAFIKSÄKERHET + INSTUDERINGSFRÅGOR och SVAR Med detta kursmaterial kan Du i lugn och ro plugga hemma själv för att klara av provet och få tillstånd! Provet skrivs hos Trafikverket i Din stad. Sätt igång med studierna NU och bli licensierad åkare! Köparen står för fraktkostnaden: 200 kr.
1 000 kr
Blocket.se

Kursmaterial & Övn. till Yrkestrafiktillstånd

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Få Ditt Yrkestrafiktillstånd för att driva eget åkeri!! Självstudiekurs/Utbildningsmaterial för att klara Transportstyrelsens/Trafikverkets prov: Yrkeskunnande för trafiktillstånd, Godstransport (budbil lastbil), samt persontransport (Taxi eller Buss) Allt du behöver finns med! Det kommer i 3 delar: - EKONOMI/KALKYLERING/FÖRETAGSLEDNING - JURIDIK/LAGAR - TEKNISKA NORMER och TRAFIKSÄKERHET + INSTUDERINGSFRÅGOR och SVAR Med detta kursmaterial kan Du i lugn och ro plugga hemma själv för att klara av provet och få tillstånd! Provet skrivs hos Trafikverket i Din stad. Sätt igång med studierna NU och bli licensierad åkare! Kan hämtas i Malmö eller skickas med post eller bussgods. Köparen står för fraktkostnad.
1 000 kr
Blocket.se

Självstudier Eget på väg

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Kursmaterial för självstudier, allt som krävs för att få trafiktillstånd Gods. Finns i Mönsterås , kan ev skickas mot postförskott.
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kungsholmen

Kursmaterial för trafiktillstånd

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Kursbok för trafiktillstånd uppdaterad med e-mailsupport och internetprov, internet undervisning, Ta en liten dator med dig till jobbet och gå i genom utbildningen och gör internetproven. Enkelt, bekvämt, bara sånt man behöver kunna för att bli godkänd. Personligt möte kan ordnas i Stockholm. Tel : 0700-162727
1 900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Haninge

Kurs för trafiktillstånd, taxileg, krögare

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Kursmaterial för trafiktillstånd och alkoholserveringstillstånd ( krögarkurs ) och taxileg med email-support och internetprov och internetförklaring med resultatgaranti och momskvitto för avdrag (skolan drivs som företag och du får alltid ett snyggt momsredovisat kvitto ). Har du inte tid att ta ledigt från jobbet eller tycker du det är för dyrt med de kurser som finns på marknaden? HÄR ÄR LÖSNINGEN!! Ta med din lilla dator eller iPad iPhone till jobbet eller i bilen eller var du vill och gå kursen där det passar dig. Kurskompendiet uppdateras löpande och är välorganiserade med sidonummer och övningsnummer och är indelad i olika ämnesområden och tillhörande avsnitt. Internetproven och kunskaper som finns på internet uppdateras flera gånger i veckan. Allt du behöver finns med i materialet och på internet och på internetproven. Du får professionell läxhjälp via mail och internet av mig som jobbat med kurser sedan 1986 och har varit både grundskolelärare och gymnasielärare. Tel: 0700-162727 08-7777788 www.transportskolan.se www.taxikurs.com www.svenskkompetens.se Pris åkerikurs 2900:- inklusive allt. Pris taxileg kurs 990:- inklusive allt. Pris krögarkurs 990:- Den här nnonsen är riktad mot Skåne. Nyckelord: Blivkurs åkerikurs taxiförare kurs taxiförarlegitimation alkohollagen trafiktillstånd taxiförarkurs krögarkurs åkeri bud buss taxi restaurang taxitillstånd busstillstånd godstillstånd taxileg taxiförarleg trafiktillståndskurs gods alkoholutbildning serveringstillstånd. Om företaget Skolan har funnits sedan 1999 och har som policy att alla blir godkända och nöjda och rekommenderar oss till andra
990 kr
Blocket.se