Quantcast
Till salu inom: ”

trafiktillstånd för budbil säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Budbil ansluten till Best transport. Ett bra tillfälle för dig som vill jobba som egen. Goda förtjänstmöjligheter för rätt person. Krav på köpare: Trafiktillstånd F-skatt Svensktalande Godkännande av Best Transport Prickfri i Polisens belastningsregister Pris 130.000 kr exkl moms för bil och avtal. Kontakta mig per telefon eller via mail för mer info. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har ni något ni vill ha transporterat så maila vad ni vill ha utfört samt erat namn och tel.nr så kommer vi att återkomma snart med ett pris. Fordon som vi använder är en lastbil & en budbil,fullstor kåpvagn som även rymmer en bil. Vi har F-skatt samt trafiktillstånd. Mått på budbilen L*B*H 1.95 1.20 1.00 Mått på släpet är L*B*H 5.80 2.10 1.69 Mått på lastbilen L*B*H 7.45 2.50 2.80
Pris: 115000 exkl moms Säljes budbil med åkarkontrakt hos beställningscentral. Lämplig bostadsort i Göteborg med omnejd. Arbetet är inte fysiskt ansträngande och passar i stort sett vemsomhelst, tillexempel företagare som vill kombinera detta med annan verksamhet, skulle även passa till fru, eller barn. De du behöver som åkare är trafiktillstånd samt f-skatt. Billigare vid snabb affär. Obs! hör inte av dig om du inte har dessa saker fixade.
Nu har du chansen att ta över ett budbilskontrakt inom en av de största budfirmor på stan. Budkontraktet gäller budbil (ej lastbil). Du behöver: *F-skatt *Trafiktillstånd / Gods. *Behärska svenska inom tal och skrift. *Erfarenhet inom transport. *Utdrag ur belastningsregister. Du tjänar: 55 000-75 000 i mån, beroende på arbetstid och lokalkännedom. Pris: 65.000 kronor Sök ord: (Transport , frakt , Bud , budbil , Åkeri , åkare , Lastbil , lättlastbil )
Säljer nu ett budbilskontrakt med god lönsamhet för lätt lastbil i Uppdraget, en av Göteborgs största budfirmor. Krav: F-skattsedel Trafiktillstånd gods Godkännande av uppdraget Kör idag en lätt lastbil Renault Master-12 uttagen 131017 med bakgavellift,öppningsbarsida och förhöjt skåp fullservad och har idag rullat ca: 7000 mil. Pris: 75000:- för platsen. 375000:- +moms för bilen Har du frågor är det bara höra av dig! Pris går att diskuteras vid smidig affär. Ev kan mc (custom) tagas som byte för platsen. Sökord:budbil,transportavtal,budplats