Quantcast
Till salu inom: ”

trafiktillstånd för budbil säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Budbil ansluten till Best transport. Ett bra tillfälle för dig som vill jobba som egen. Goda förtjänstmöjligheter för rätt person. Krav på köpare: Trafiktillstånd F-skatt Svensktalande Godkännande av Best Transport Prickfri i Polisens belastningsregister Pris 130.000 kr exkl moms för bil och avtal. Kontakta mig per telefon eller via mail för mer info. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har ni något ni vill ha transporterat så maila vad ni vill ha utfört samt erat namn och tel.nr så kommer vi att återkomma snart med ett pris. Fordon som vi använder är en lastbil & en budbil,fullstor kåpvagn som även rymmer en bil. Vi har F-skatt samt trafiktillstånd. Mått på budbilen L*B*H 1.95 1.20 1.00 Mått på släpet är L*B*H 5.80 2.10 1.69 Mått på lastbilen L*B*H 7.45 2.50 2.80
Pris: 115000 exkl moms Säljes budbil med åkarkontrakt hos beställningscentral. Lämplig bostadsort i Göteborg med omnejd. Arbetet är inte fysiskt ansträngande och passar i stort sett vemsomhelst, tillexempel företagare som vill kombinera detta med annan verksamhet, skulle även passa till fru, eller barn. De du behöver som åkare är trafiktillstånd samt f-skatt. Billigare vid snabb affär. Obs! hör inte av dig om du inte har dessa saker fixade.