Till salu inom

"kurva yngve ekström säljes"

Spanien
Igår

Nytt lägenhetskomplex vid s...

9 049 816 kr
Blocket.se
Igår

IKEAS INGATORP 110cm utdrag...

1 500 kr
Blocket.se
Huddinge
Igår

Få ditt svensktillverkade V...

99 995 kr
Blocket.se
Norrköping
Igår

Kawasaki meanstreak 1500

45 000 kr
Blocket.se
Burlöv
Igår

Trasig vattenpump 30 moped...

1 500 kr
Blocket.se
Butik Stockholm
Igår

Opel Insignia COUNTRY TOURE...

139 900 kr
Blocket.se
Butik Sundsvall
Igår

Mercedes-Benz Actros V 1832...

Blocket.se
Butik Sundsvall
Igår

Mercedes-Benz Actros 2853L...

Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Förtölj av Yngve Ekström

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Säljer en förtölj av Yngve Ekström. Med ko-skinn Fot pall ingår Den här stolen har attraktiva kurvor sett såväl från sidan som framifrån och säljs ofta med en matchande ottoman. Den kan göras i flertalet träslag till ram och klädseln kan matcha i stort sätt all tycke och smak, från fårskinn till vävt tygnät. Mångsidigheten och den enkla men snygga formen har bidragit till dess fortsatta popularitet och stolen säljs för mellan 14 000 och 20 000 SEK för nya exemplar. Äldre exemplar har sålts för mycket mer än så.
8 500 kr
Blocket.se

Fotölj av Yngve Ekström. Original 50-tal

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Från mitten av 50-talet med skinn. Yngve Ekströms klassiska föregångare "kurva" till den senare Lamino. Med helt originalskinn och fint skick i trä och stabilitet. Köpte den för 7000 kronor för ett år sedan hos en erkänd antikhandlare (vård och tips kan får av honom) men ska flytta och har inte plats hur mycket jag än vill och behöver bli av med den snabbt för att slippa magasinera den. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 000 kr
Blocket.se

Yngve Ekström Kurva Fåtölj

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Klassisk fåtölj "Kurva" i böjträ i design av Yngve Ekström. Formgavs 1953 och är föregångaren till det som senare blev Lamino. Det som främst skiljer Kurva och Lamino är att Kurva har något kortare rygg. Annars samma goa sittkomfort. Fåtöljen Kurva har skruvar baktill vilket gör att det är enkelt att byta tyg. Pris 3000 bvsa Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 000 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Kungsholmen

Arne Jacobsen Svanen från Fritz Hansen

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Svanen modell 3320 av Arne Jacobsen för Fritz Hansen. Fåtöljen är tillverkad av danska Fritz Hansen år 2000 och är i bra skick. Fåtöljen är klädd i ett orage/rött ylle tyg, färgen skiftar med ljuset. Fåtöljen är märkt med klistermärke från Fritz Hansen på undersidan samt så är Fritz Hansen instansat i underredet tillsammans med ett ID-nummer. Design: Fåtöljen Svanen är precis som Ägget formgiven av Arne Jacobsen för SAS Royal Hotel i Köpenhamn och tillhör en av Jacobsens absoluta succéer. Svanen var 1958 en tekniskt innovativ möbel - gjord av endast kurvor, utan raka linjer. Ägget och Svanen skapades båda i Arne Jacobsens garage med samma typ av teknik, endast med skillnader i formen. Svanen finns både som fåtölj och 2-sitssoffa och är gjord i formgjutet kallskum och en stjärnformad mattpolerad aluminiumbas som snurrar i 360 grader. MÅTT: Bredd: 74 cm Djup: 68 cm, Sitt höjd: 40 cm Total höjd: 77 cm Total vikt: 9,4 kg Arne Jacobsen tillhör tillsammans med Alvar Aalto, Bruno Mathsson, Yngve Ekström, Hans Wegner och Poul Kajerholm designhistorien. Vi kan mejla fler bilder om så önskas! Mvh. Lina och Calle Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
11 000 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Örnsköldsvik

Tillfälle! KURVAN 1953/Yngve Ekström/Woven cane/BRÄNNMÄRKT

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Tillfälle! KURVAN 1953/Yngve Ekström/Woven cane/BRÄNNMÄRKT
900 kr
Tradera.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj