Quantcast
Till salu inom: ”

kyl frys bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kyl och frys

Sundsvall
Kyl/Frys

Oskarshamn

Tidigare annonser till salu

Hela köket med stommar, luckor och inredning, inklusive spis med häll, fläkt kyl/frys. diskho och blandare och infällda spotlights, bortskänkes vid nedmontering och hämtning senast i helgen. Kökets längd är totalt 310 cm varav överskåp (ek) i cm från vänster: 50+80+60+40+80. Underskåp (vita) från vänster: 50+40+40+60+60+60. Samt högskåp skafferi 60 cm. Är du enbart intresserad av vitvarorna säljes dessa separat enligt följande priser: Spis: 500 kr. Kyl/frys: 500 kr Är du intresserad av andra delar av köket så hör av dig. OBS! Diskmaskin ingår ej.
Jag har flyttat till mindre och har inte plats för min kyl/frys Har ingen bild men den är vit och 180 cm hög och 60 cm bred Den har några år på nacken men både kyl och frysdelen fungera utmärkt Jag skänker bort den till någon som kan hämta den då jag själv är sjuk i en muskelsjukdom och inte kan bära. Så passa på att göra ett klipp men jag behöver bli av med den omgående då den nu står på min balkong.
Hej! jag vill bli av med mina gamla vitvaror helst i helgen! kom å hämta! spisen är i bra skick! kylen är i bra skick! frysen funkar utmärkt men ser rätt gammal å sliten ut. handtaget saknas. OBS! kyl och frys är separat. sånna dära små. Hämtas snarast möjligast, annars åker dem på tippen :( finns i bästa Blåsut, nästgårds till globen. RIng RIng Ring!
Hämtas senast lördag 29/9! Vit och fullt fungerande kyl/frys. Storlek 175x60x60 cm + handtag. Omhängningsbara dörrar. I dagsläget vänsterhängd. Kyldel 239 l. Tre glashyllor och tre dörrhyllor. Frysdel 85 l. Tre lådor. Skavanker. Lite rispor, mindre bucklor och en klick målarfärg på sidan av dörren. Grönsakslådorna har lite sprickor i hörnen, men det förstör inte funktionen i övrigt. Ca 10 år gammal. Naturligtvis rengjord och fräsch.
AEG Frys, från -87 tror vi, så det är gammalt men fungerar helt ok. AEG kyl, med sval i undre delen, det är från ca -00. Fullt fungerande. Lämnas endast tillsammans och lämnas gratis mot avhämtning. Vi kan inte hjälpa till med att bära så man får vara åtminstone två. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.