Quantcast
Till salu inom

"lägenhetsbyte helsingborg säljes"

Helsingborg
Igår

Vattenpipa

900 kr
Citiboard
Helsingborg
2 dagar

skidvalla mm

5 000 kr
Citiboard
Igår

1 rum lägenhet på 25 m2

4 819 kr
Findroommate.se
Igår

2 rums lägenhet på 66 m²

4 861 kr
Findroommate.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Helsingborg

Lägenhetsbyte HELSINGBORG - MALMÖ

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Finnes: Charmig och ljus lägenhet på 49kvm med balkong mot lugn innergård. Lägenheten har ett stort rum och en avskild del för en sovalkov bakom ett valv. Sovdelen har plats för en dubbelsäng om så önskas. Köket är av gammeldax stil med nyare kyl och frys. Köket är rymligt med plats för bord och fyra stolar. Lägenheten ligger nära Campus (3min), 7 minuters gångväg till centrum och Knutpunkten. Vidare är det nära till bland annat matbutiker, daglig torghandel, gym, simhall och stadsbussar till hela stan. Sökes: Likvärdig lägenhet i Malmö, max hyra 5000kr. Inga ytterområde. Jag önskar byta på grund av jobb på annan ort och ser därför gärna ett snabbt byte.
0 kr
Blocket.se
Hyresrätter  ·  Helsingborg

1:a, 44kvm, Roskildegatan 4, Helsingborg Centrum/Råå

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag har en fin 1:a i älsre stil mitt i centrum som jag skulle vilja byta mot något större. Lägenheten har ett stort kök med plats för bord och sex stolar. I kök finns även en franskabalkong, i från den finns havsutsikt. Stort (för att vara en 1:a), kaklat badrum med badkar. Lägenheten går som sagt i en äldre stil,högt i tak med stuckaturer, stora fönster, fiskbensparkett och den är målad för ett år sedan, genomgående i vitt. Det är en mycket fin och charmig lägenhet, med ett fantastiskt läge som måste ses!
4 200 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Lund

3:a, 87kvm, Bankgatan 18b, Centrum Öst / Nordöst / Lund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En mycket trevlig lägenhet i centrala Lund bytes mot en mindre men gärna också trevlig lägenhet i centrala Lund! Lägenheten har en öppen planlösning mellan vardagsrum och hall, möblerbar. Sovrummen ut mot innergård (=tyst). Högt i tak. Stor kyl/frys. Diskmaskin. Generöst tilltaget kök med plats för större matbord. Kaklat badrum med Badkar. Fiber (bredbandsbolaget, 100/10). Tvättstuga i markplan med ordentliga maskiner. Tillgång till mysig och välskött innegård. Möjlighet att hyra parkeringsplats som finns på innegården. Lugna grannar och bra hyresvärd! Tillträde/byte efter ö.k. Även intressant med 1 mot 2 byte om lägenhet två finns i centrala Helsingborg. 1-2rok maxhyra ca 6000kr. Vänligen maila eller ring för mer information.
7 679 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Helsingborg

3,5:a, 94kvm, Pålsjögatan 7, Norra Helsingborg

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Rymligt vardagsrum med plats för större matbord. Litet kök. Två sovrum, ett mycket stort, det andra rymligt med en hel vägg garderober. Genomgående ljusa väggar och fasat tak, målat alltihop för drygt 3 år sedan. Badrum med bad, fönster, helkaklat och plastmatta. Gästtoalett, helkaklat. Stambytt -85 ca Balkong, rätt rymlit, mot lugn, fridfull innergård. Möjlighet att gå ut i trädgården och sola, grilla och äta om man vill. Tvättstuga med 2 tvättmaskiner samt torktumlare och torkrum direkt vid hissen i källaren som är ljus och trevlig. Källarförråd i gatuplan och hissen går ända ner till gatuplanet för den som t.ex. har barnvagn/cykel etc.
8 475 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Helsingborg

1:a, 35kvm, Kopparmöllegatan 24, Norra Helsingborg

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Är nu trött på Skånetrafiken och vill därför flytta närmare mitt jobb i Malmö. Lägenheten har funnits i familjen i sammanlagt 10 år. Ettan är belägen på bästa läge med fem minuter till både city och strand, men med familjeområde runt hörnet. Stora fönster längs med lägenheten lyser upp huvudrummet och ett mindre kök. Huvudrummet nås genom hall med god förvaring. Skulle inte hallgarderoberna räcka finns en walk-in-closet. Hemmets bästa tillgång är nog de otroligt tjocka väggarna och goda grannar, där man alltid känner sig ostörd. I källaren finns en fräsch tvättstuga och ett förråd tillhörande lägenheten.
2 875 kr
Lägenhetsbyte.se