Quantcast
Till salu inom: ”

lägenhetsbyte stockholm-visby säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En 2:a i Rotebro Centrum önskar ett lägenhetsbyte mot 2:a eller 1:a i Stockholm/Sollentuna/Järfälla/Solna/Sundbyberg. Stor ljus välplanerad 2:a på andra våningen med 2 min gångsavstånd till Rotebros pendeltågstation. Lägenheten har strukturen som ett parhus/radhus och ligger i ett fint och lungt område. Du har nära till restauranger,vårdcentralen,matbutiken ICA, OBS köpcentrum, systembolaget samt flera mindre butiker. Hyran är på 5 250:- och lägenheten är på 69 kvm. Är du intresserad av ett byte så hör gärna av dig på nr 073 736 38 44 eller maila mig på juan0701.valencia@gmail.com MVH / Juan
Malmö Ystad. Om Du söker lägenhetsbyte Ystad till Malmö, har du nu tillfälle att förverkliga detta! Har du inga betalningsanmärkningar och fast inkomst finns chans att vi får möjligheten att byta våra lägenheter. Jag har en 3:a 80 kvm. 4v. Genomgångslägenhet med Charm; Öppen spis, bjälkar i taket, parkett-, furugolv, balkong sydvästerläge, toppmodern tvättstuga. Rakt ner till stranden, V. Hamnen, Touring Torso. En Drömlägenhet på stans mest attraktiva område, Ribersborg. Byte till Liknande centralt i Ystad 80 kvm uppåt. Öppen för förslag, diskutera ledigt objekt!
Jag lägger ut denna annons för att sondera intresset för ett lägenhetsbyte, eftersom jag har för avsikt att flytta till Sthlm till sommaren eller senast hösten 2012. Lägenheten ligger centralt i Ösd 1tr, lugnt läge, tvättstuga i samma hus, 5 min promenad till centrum och 2 min till Mittuniversitetet. Söderläge, park utanför huset. Gångavstånd till motionsspår. Bilder av lgh kan visas vid intresse. Mitt önskmål är en 2:a ca 50 kvm i söder närförort eller sydväst närförort, men jag håller "alla dörrar" öppna. Hiss önsvärt. Hyra ca 6000:- Om du har en lägenhet i Sthlms närförort som du anser kan passa in på detta lägenhetsbyte, tveka inte att höra av dig! Du som tänker studera eller söker arbete på Mittuniversitetet får ett drömläge. Jag kan nås på både email och mobiltfn!!
Hej! Jag skulle gärna vilja göra ett lägenhetsbyte från Skarpnäck mot gröna linjen riktning Farsta Strand. Jag har en fin trea inklusive kök,balkong, stora fönster, badkar, en trevlig, barnvänlig miljö runtomkring med omgivande natur. Önskas: lägenhet i exempelvis Hagsätra, Högdalen, Farsta, med två rum ock kök, att den är på våning 3 eller högre,har hiss, balkong, samt med en hyra som inte överstiger 5250 kr. Med Vänliga Hälsningar Ali Gabriel
Finnes: 3a Axelsberg Önskas: 1-2a i Visby innerstad 3an i Axelsberg är en fin och ljus hörnlght m balkong i söderläge. Bra planerad. Badkar. Extra toalett. 2 min t t-bana.