Quantcast
Till salu inom: ”

lägenhetsbyte stockholm-visby säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

En 2:a i Rotebro Centrum önskar ett lägenhetsbyte mot 2:a eller 1:a i Stockholm/Sollentuna/Järfälla/Solna/Sundbyberg. Stor ljus välplanerad 2:a på andra våningen med 2 min gångsavstånd till Rotebros pendeltågstation. Lägenheten har strukturen som ett parhus/radhus och ligger i ett fint och lungt område. Du har nära till restauranger,vårdcentralen,matbutiken ICA, OBS köpcentrum, systembolaget samt flera mindre butiker. Hyran är på 5 250:- och lägenheten är på 69 kvm. Är du intresserad av ett byte så hör gärna av dig på nr 073 736 38 44 eller maila mig på juan0701.valencia@gmail.com MVH / Juan
Malmö Ystad. Om Du söker lägenhetsbyte Ystad till Malmö, har du nu tillfälle att förverkliga detta! Har du inga betalningsanmärkningar och fast inkomst finns chans att vi får möjligheten att byta våra lägenheter. Jag har en 3:a 80 kvm. 4v. Genomgångslägenhet med Charm; Öppen spis, bjälkar i taket, parkett-, furugolv, balkong sydvästerläge, toppmodern tvättstuga. Rakt ner till stranden, V. Hamnen, Touring Torso. En Drömlägenhet på stans mest attraktiva område, Ribersborg. Byte till Liknande centralt i Ystad 80 kvm uppåt. Öppen för förslag, diskutera ledigt objekt!
Finnes: 3a Axelsberg Önskas: 1-2a i Visby innerstad 3an i Axelsberg är en fin och ljus hörnlght m balkong i söderläge. Bra planerad. Badkar. Extra toalett. 2 min t t-bana.