Quantcast
Till salu inom: ”

låsbart kylskåp säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Logg, Kök med vask, Wallaspis 2 lågor, kylskåp, tryckvattensystem, toalett med holdingtank, låsbar cockpit med avtagbart bord, Båten aldrig sjösatt samt 0 timmar på motorn. Har stått mestadels inomhus som visningsbåt. Inga visuella skador på skrov eller inredning. Riktigt gott skick, aldrig sjösatt eller bottenmålad. Är ytligt smutsad utvändigt och behöver en riktig tvätt.. Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-06-08 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Logg, Kök med vask, Wallaspis 2 lågor, kylskåp, tryckvattensystem, toalett med holdingtank, låsbar cockpit med avtagbart bord, Båten aldrig sjösatt samt 0 timmar på motorn. Har stått mestadels inomhus som visningsbåt. Inga visuella skador på skrov eller inredning. Riktigt gott skick, aldrig sjösatt eller bottenmålad. Är ytligt smutsad utvändigt och behöver en riktig tvätt.. Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-08-17 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Ljus välplanerad modern och mycket tyst lägenhet. Stort rymligt vardagsrum och kök med ny spis och diskmaskin i öppen planlösning. Tre sovrum mot gården och 2 helkaklade fräscha rymliga badrum med en tvättmaskin. Parkettgolv och nytapetserat i alla rum. Walk-in-closet och trevlig rymlig hall. En uthyrningslägenhet med ett sovrum och ett helkaklat badrum med dusch. Liten hall med egen ingång och nyckel finns. Lägenheten är avdelad med kraftig låsbar dörr. Den hyrs ut idag och genererar bra intäkt. Den avdelade uthyrningslägenheten har ett pentry och kylskåp inrättat. Lägenheten har trägolv i mörkbetsad ask. Varmgarage med hiss i fastigheten finns till ett pris av endast 850 SEK/månad som tillval. Ligger på en lugn gata utan genomfartstrafik nära Mariatorget.