Quantcast
Till salu inom: ”

arrendera restaurang säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej jag vill arrendera en av mina restaurangen på grund av tid brist jag hinner inte med bege restaurangerna efter så många år jag har bestämt mig arrendera, arrenderings period av görs överenskommelse.Mycket trevlig och välskött lokal, Restaurangen full utrustat de fins alting med fullständiga rättigheter gödkänd av myndigheterna. Om du intressera tveka inte hör av dig vid snabb affär jag kan göra bra pris. mer info eller bilder skicka sms till mig OBS ingen mejl ingen telefon DE ENDAST du skicka SMS med ditt name & telefon nr så ringer vi upp er
Nyrenoverad restaurang säljes eller arrenderas tills vidare. 133 kvm, 2 kök, 2 dörrar till gatan, 1 bakdörr till innergård, 3stora fönster, 60 sittplatser inne, mer än 25 i uteserveringen. Ena delen fungerar nu som asiatisk wok sedan 15 år (woktakeaway. com) och kan utvecklas till mer thai mat. Andra delen fungerar som Tapas Bar sedan 2 år (lalola.se). Endast seriösa svar från etablerade och solventa företagare med referenser. Ring endast mellan 3pm och 5pm till 073 781 27 57. Milton.
Gatukök centralt läge i Grästorp med goda parkerings möjligheter. Verksamheten är utrustad och start klart, rörelsen är väletablerad och har funnits för mer än 20 år. Lokalen är på ca 190kvm. Hyra 8000/mån för lokalen och inventarier, tillkommer el och vatten. OBS: Verksamheten är för tillfället stängd. (Endast seriösa spekulanter besvaras) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu har vi bestämt oss att arrendera ut vår fina, fräscha & beryktade restaurang. Vi har c:a 50 platser där vi serverar lunch och a la carte kvällstid med grekiskt kök. Omsättning f.n ca 400000:-/mån. 3 mån arrende i förskott + varulager. Tacksam för seriösa svar med referenser och meritförteckning. Önskemål att restaurangen bedrivs i samma eller liknade koncept, vilket är en guldgruva för den kunnige!! Maila eller ring !!
Tillfälle att ta över en caféverksamhet som ligger på Adolfsberg i Helsingborg. Caféet är en mötesplats för både ungdomar och äldre, och är högt uppskattat lunch- och fikaställe. Här serveras det dagligen kaffe, kakor och annat gott! Lokalen är fräscht nyrenoverad och är i modernt skick. Verksamheteten har ett väl fungerande kök med nya maskiner och utrustning. Naturligtvis finns en modern espressomaskin, som gör alla de kaffesorter som vana cafékunder kräver idag. Olika alternativ kan diskuteras ifall man vill bli delägare eller arrendera. För mer information kontakta ansvarig person på telefon 0736586402