Allt till salu inom "arrendera restaurang"

Sortering:
Restaurang
Lycksele
22 dagar

Restaurang Visa liknande

600 000 kr
Blocket.se
Toast cafe
Trosa
1 månader

Toast cafe Visa liknande

25 000 kr
Blocket.se
lönsam Vägrestaurang
Västervik
1 månader

lönsam Vägrestaurang

1 400 000 kr
Blocket.se
hamburgare och grill
Hässleholm
1 månader

hamburgare och grill Visa liknande

149 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Restauranger och caféer  ·  Örnsköldsvik

Restaurang arrendera

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej jag vill arrendera en av mina restaurangen på grund av tid brist jag hinner inte med bege restaurangerna efter så många år jag har bestämt mig arrendera, arrenderings period av görs överenskommelse.Mycket trevlig och välskött lokal, Restaurangen full utrustat de fins alting med fullständiga rättigheter gödkänd av myndigheterna. Om du intressera tveka inte hör av dig vid snabb affär jag kan göra bra pris. mer info eller bilder skicka sms till mig OBS ingen mejl ingen telefon DE ENDAST du skicka SMS med ditt name & telefon nr så ringer vi upp er
0 kr
Blocket.se

2 restauranger i 1 lokal i Södermalm

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nyrenoverad restaurang säljes eller arrenderas tills vidare. 133 kvm, 2 kök, 2 dörrar till gatan, 1 bakdörr till innergård, 3stora fönster, 60 sittplatser inne, mer än 25 i uteserveringen. Ena delen fungerar nu som asiatisk wok sedan 15 år (woktakeaway. com) och kan utvecklas till mer thai mat. Andra delen fungerar som Tapas Bar sedan 2 år (lalola.se). Endast seriösa svar från etablerade och solventa företagare med referenser. Ring endast mellan 3pm och 5pm till 073 781 27 57. Milton.
2 500 000 kr
Blocket.se

Gatukök centralt läge arrenderas

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Gatukök centralt läge i Grästorp med goda parkerings möjligheter. Verksamheten är utrustad och start klart, rörelsen är väletablerad och har funnits för mer än 20 år. Lokalen är på ca 190kvm. Hyra 8000/mån för lokalen och inventarier, tillkommer el och vatten. OBS: Verksamheten är för tillfället stängd. (Endast seriösa spekulanter besvaras) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
8 000 kr
Blocket.se
Restauranger och caféer  ·  Eskilstuna

Fin & mysig restaurang i centrala Eskilstuna

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Nu har vi bestämt oss att arrendera ut vår fina, fräscha & beryktade restaurang. Vi har c:a 50 platser där vi serverar lunch och a la carte kvällstid med grekiskt kök. Omsättning f.n ca 400000:-/mån. 3 mån arrende i förskott + varulager. Tacksam för seriösa svar med referenser och meritförteckning. Önskemål att restaurangen bedrivs i samma eller liknade koncept, vilket är en guldgruva för den kunnige!! Maila eller ring !!
0 kr
Blocket.se

Fräscht café överlåtes

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tillfälle att ta över en caféverksamhet som ligger på Adolfsberg i Helsingborg. Caféet är en mötesplats för både ungdomar och äldre, och är högt uppskattat lunch- och fikaställe. Här serveras det dagligen kaffe, kakor och annat gott! Lokalen är fräscht nyrenoverad och är i modernt skick. Verksamheteten har ett väl fungerande kök med nya maskiner och utrustning. Naturligtvis finns en modern espressomaskin, som gör alla de kaffesorter som vana cafékunder kräver idag. Olika alternativ kan diskuteras ifall man vill bli delägare eller arrendera. För mer information kontakta ansvarig person på telefon 0736586402
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj