Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha r6 säljes

Yamaha YZF R6
F
Jordbro
Yamaha YZF R6

Gävleborgs län
Yamaha YZF R6

Jämtlands län
YAMAHA YZF R6

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan. Måste tyvärr sälja min ögonsten då jag är behov av pengar. Motorcykeln är i fint skick och går underbart. Har precis bytt till ett nytt original drevkitt (pizza drev finns ifall du är sugen på att stunta) bytt olja, filter och massa annat. Just nu är den registrerad för 25 kw, billigare försäkring etc, strypbrickor finns. Full effekt just nu. Detta är först till kvarn som gälller, det är en väldigt fin hojj så passa på ifall ni är sugen på att köra någon i sommar Det sitter ett special byggt avgasystem för det underbara ljudet, original finns självklart. Yamaha YZF R6 Mätarställning:3400 mil Färg: Röd Typ: Sport Årsmodell: -99 Billigare vid snabb affär!
Hej! Efter att nu ha insett att jag inte har tid att ta körkortet för tillfället, så har jag bestämt mig för att sälja min motorcykel. Den är i extremt fint skick både i lack och motor. Den har gått ca 4100 mil. Nytt drivpaket. Nytt fram -och bakdäck Den är lackad i Fiat Yamahas färger. Drevet bak är bytt till ett större så det är lite bättre acceleration än i en vanlig R6. De sitter ett effektsystem på (orginal följer med) och den låter brutalt fint. Kort & gott så är det en riktigt skönhet. Fler bilder kan mailas...
Säljer nu sportåket till förmån för båtköp. Trist men man kan inte få allt här i världen. Det är en yamaha r6 årsmodell 2001. - Har precis passerat 2000 mil. -Går som en klocka. -Fräscha deck på har gått ca 300 mil. Extra på den är följande: -Yoshimura dämpare. -Ombyggd reggskylt. -Miniblinkers runtom. - Titax små ställbara broms/kopplingshantag. -Ensitscuts med kolfiberlook. Besiktiad och klar, dock avställ nu. Ring helst då jag sällan komma mailen.
Hej! Jag säljer min Yamaha R6-00 som jag har haft i 2,5 år och den har rullat 38xx. Hojen är besiktad 2011-04-06, inför besiktningen bytade jag olja och både fram och bakdäck • Fram hjul = 10mil • Bak hjul = 10mil • Mätarställning: 38xx mil Sitter på ett Art effektsystem som ger ett väldigt skönt ljud, orginal medföljer. Den går fint i växlarna och jag har aldrig haft något problem med den. Eller bytes mot någon bil i samma pris. (Billigare vid snabbt köp) Så det är bara att tuta och köra!! Ring eller maila för mer info/bilder
Då var det dags att sälja denna underbara motorcykel pga förlorat körkort. Det är en Yamaha R6:a årsmodell -00 (uttagen -01) som är ombyggd till streetfighter. Den har gått ca 2500 mil. Besiktigad till Maj 2012. Sitter ej orginal blås på cyklen men självfallet följer även orginal med på köpet. Sitter även en massa andra små godsaker på som är jävligt nice. (Bakspeglar, blinkers m.m.) Undrar du något mer? Ring så snackar vi! Priset är 41000. Men billigare vid snabb affär.