Quantcast
Till salu inom: ”

lövbacken bord ikea begränsad upplaga säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ikea Skåp

Uppsala
Bord stolar

Tumba
Skrivbord

Tumba
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett Lövbackenbord från IKEA. Såldes i begränsadupplaga när nya varuhuset i Älmhult öppnades. En nyproduktion av Lövet, som var IKEAs första platta paket en gång i tiden. Bordet är helt nytt och ouppackat och om ni vill ha det skickat så skickas i originalkartongen. Bilderna på borden är på våra bord och inte det vi har till försäljning. 1100 kr (vill ni att vi skickar så blir portot med posten max 184 kr) Betalningen görs vid hämtning eller till mitt konto i Swedbank om ni vill ha det skickat med posten.
Ett Lövbackenbord från IKEA. Såldes i begränsadupplaga, 500 st, när nya varuhuset i Älmhult öppnades. En nyproduktion av Lövet, som var IKEAs första platta paket en gång i tiden. Bordet är helt nytt och ouppackat. Kan skickas i originalkartongen med extra packskydd, bubbelplast och wellpapp men på egen risk samt mot förskottsbetalning. Bilden på bordet är på vårt bord och inte det vi har till försäljning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ett Lövbackenbord från IKEA. Såldes i begränsadupplaga, 500 st, när nya varuhuset i Älmhult öppnades. En nyproduktion av Lövet, som var IKEAs första platta paket en gång i tiden. Bordet är helt nytt och ouppackat. Kan skickas i originalkartongen med extra packskydd, bubbelplast och wellpapp men på egen risk samt mot förskottsbetalning. Bilden på bordet är på vårt bord och inte det vi har till försäljning. 1000:- POK Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ikeabordet Lövbacken, 50-tals retro i nyproduktion. Lövbacken är en uppdaterad version av Lövet, designad av Gillis Lundgren, som introducerades 1956 som IKEAS första platta paket. Bordet nylanserades i begränsad upplaga vid öppningen av det nya IKEA-varuhuset i Älmhult. Mått monterat: längd 77 cm, bredd 39 cm och höjd 51 cm. Bordet är oanvänt och i original förpackning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
LÖVBACKEN-bord från IKEA i Älmhult. LÖVBACKEN är en unik uppdaterad produkt från 50-talet som enbart såldes i begränsad upplaga om 500 stycken under 50-talsfirandet. Detta är en uppdaterad version av bordet LÖVET designat av Gillis Lundgren och var den första möbeln som IKEA sålde i ett platt paket och introducerades i IKEA-katalogen 1956. Detta är en nyproduktion i begränsad upplaga. Helt nytt och i toppskick. Mått monterad: Längd: 77 cm Bredd: 39 cm Höjd: 51 cm Säljes för 1000kr styck eller 1700 för båda.