Quantcast
Till salu inom: ”

trappstegsmatta 15-pack ikea bordet säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ikea Byrå

Umeå
Soffgrupp

Vallentuna
Skötbord

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vitt bord, MELLTORP från IKEA. Enkelt och snyggt. Bordsskivan är belagd med melamin; ger en fukt- och reptålig yta som är lätt att rengöra. Storlek: 125x75 cm Bra skick, helt nytt! (Fick inte riktigt plats i min nya lägenhet, så säljer det nu så jag kan köpa ett lite mindre istället.) Nypris: 399 kr Behöver bli av med bordet snabbt, så hör av dig omgående om du är intresserad. Bordet blir ditt för 200 kr - prutat och klart! Endast kontakt via mejl.
Säljer våra köksmöbler i ek från IKEA. Bord och stolar 1500:- Bjursta köksbord med två iläggsskivor. (Bild på bordet, lånad från IKEAs hemsida då vårt bord är nedmonterat). Längd: 180 cm Min. längd: 140 cm Max. längd: 220 cm Bredd: 84 cm Höjd: 74 cm Nypris: 1495:- Henriksdal stol 4 stycken Bredd: 51 cm Djup: 58 cm Höjd: 97 cm Klädsel Kungsvik sandfärgad. Sömmen har spruckit lite på två av stolarnas klädsel (se bild) Nypris: 699:-/styck Pris för endast stolar 1000 kr Pris för endast bord 700 kr Paketpris 1500 kr Finns på Södermalm vid Zinkensdamm.
Ellips format glasbord från IKEA säljes. 2år gammalt skrivbord som ej finns kvar i Ikeas sortiment. Gott skick, fungerar bra som skrivbord, konferensbord och även matsalsbord. Längd:180m, Bredd: 1m, Höjd: justerbar! Går att monteras ner på plats och enkelt att montera upp igen. Avhämtning med bil eller dyl. rekommenderas. OBS! Glasskivan väger mycket och behöver nog något skydd vid frakt. Jag har en del frigolit att bistå med. Anledning till att bordet säljs är p.g.a. lägenhetsrenovering och där av framtida platsbrist.
Säljer tre fina bord i bra skick! Ikea bord från Lack serien, precis som på bilden. Har en liten repa på ena benet och på bordsytan, annars är den som ny. Det svarta bordet. 150KR. Antikt soffbord, bra skick med en skada (visas på bild) går att ordna för den händige, annars i bra skick! 200KR Ikea köksbord i rostfritt stål. Den är i väldigt bra skick, lite repor på ytan men det är näst intill omöjligt att undvika på ett sånt här material. Väldigt snyggt och häftigt bord som vi fått många komplimanger för, säljs på grund av nya köksmöbler. Dyr i nypris, speciellt med dessa ben! 800KR. Det går bra att hämta möblerna alla vardagar innan 14.00 eller på helgerna. Befinner oss i Uddevalla, möjlighet till att mötas i Göteborg är möjligt. Ring eller mejla! Eden 0737742107
2st solsängar IKEA Äpplarö säljer. Inkluderat i priset är 2st fotballar/bord. Massiv akacia; hårt och slitstarkt träslag för utomhusbruk. Ryggen är ställbar i 5 lägen; anpassa efter behov. Bredd: 63 cm Höjd: 9 cm Längd: 195 cm Vikt: 23.1 kg Solsängarna är köpta förra året men har tyvärr stått ute i snön så de är lite "flagiga" i träet/färgen. Men med lite sandpapper och trälasyr (79kr på IKEA) så blir de som nya. Annars inga skavanker! Dynor ingår ej men finns att köpa till solsängen på IKEA! Pall/stol mått: Bredd: 50 cm Höjd: 8 cm Längd: 50 cm Vikt: 6.6 kg Nypris för stolen 995 och pallen 259kr = 2508kr Säljes komplett för 700kr. Finns annonsen kvar så är stolarna/pallarna kvar till salu!