Quantcast
Till salu inom: ”

leksvik bord ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Spjälsäng

Alingsås
Gardiner

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

3 år gammal matsalsbord men praktisk inläggsskiva som smidigt lagras under bordet och tar ca 20 sec att få fram. Material Furu I bra skick med mindre användningsspår. Grundfunktioner enl IKEA - Utdragbart matbord med 1 iläggsskiva; ger plats för 4-6 personer och gör det möjligt att anpassa bordets storlek efter behov. - Iläggsskivan förvaras lättillgängligt under bordsskivan när den inte används. - Massiv furu; ett naturmaterial som åldras vackert. - Dold låsfunktion förhindrar glipor mellan skivorna och håller iläggsskivan på plats. Inga telefonsamtal efter kl 22. Finns annonsen, finns bordet!
Ikea's "Leksvik" matbord m 2 klaffar för utökat utrymme. Inköpt 2010, ett å annat märke finns men inget som stör. 300kr Ikea's "Kaustby" stolar, 2 st, införskaffade 2010 i samband med bordet. Ett å annat märke finns men inget som stör. 300kr PAKETPRIS 500kr Prutning undanbedes vänligen men bestämt! KONTAKT ENDAST VIA SMS ALT MAIL!!! Jag har en nyfödd att tänka på.
Hej! Säljer ett Ikea svartbrunt leksvik köksbord med 2 klaffar perfekt för det lilla köket och sedan med klaffarna ute så blir det bra för 4 personer. men sliten yta så hade mått bra av lite färg, så där av det låga priset på 200 kr (ny pris 1200 kr) Mått D:78,5 L:59/89-119 H:74,5cm. Varje klaff mäter 30cm, så det kan bli upp till 119cm. nås helst via sms Mvh Jenny
Efter flytt ska nu vårt gamla köksbord/matbord ge plats för ett mindre. Det är ett äldre bord med 4 stolar från IKEA (antikfärgat) tyvärr har vi glömt vad det hette, möjligen Leksvik. Bordet har iläggsskiva som förvaras under bordet. Längd 159.5cm Bredd 105cm Höjd 75cm Iläggsskivan är 46.5cm Totalt blir då bordet 206 cm långt. Ca 10pers har vi fått plats med. Ring i första hand! Med vänlig hälsning
Säljer nu vårt svarta matbord från Ikea. Bordet har utgått ur sortimentet med det heter Leksvik. Bordet har fått sina törnar och repor, (det är inget som syns tydligt men vi har försökt få med det på sista bilden) Det är ett rejält och stabilt bord, med en uppfällbar del och kan på så sätt fungera som ett bord för många. Bordets mått: Längd:137cm Bredd:78cm Höjd:75cm Längd med klaff:188cm Bordet hämtas i centrala Göteborg.