Quantcast
Till salu inom: ”

la cornue spis säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Spis  55cm

Falkenberg
Spis

Malmö
Leksakskök

Sundsvall
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett unikt tillfälle att kunna köpa den mest exklusivaste gasspisen på begagnatmarknaden i gjutjärn och mässing. Spisen är ca 10 år och sparsamt använd i lyxlägenhet på Östermalm, vissa ugnsplåtar har inte använts tex. Den innehar 3 st gasplattor och två elplattor, ugn i både gas och el kombination. Förutom själva spisen finns det 3 st 40cm breda skåp i samma stil från fabriken och en 20cm lådhurts i ek , allt i rostfritt och gjutjärnslucka, två bänkskivor i rostfritt varav den ena med vaskho och kran från frankrike i gammal stil. detta synns på bilden innan spisen demonterades. Det följer med två gasflaskor på 40 lit st (spisen är inte anpassad för stadsgas men kan ändras utan problem) samt mätklocka och anslutningar. Allt säljes tillsammans för 40000:- Ny pris ca 200000:-
Nu säljer vi vår fina utställningsspis från LaCornue modell Le Castell. La Cornue är spisarnas crème de la crème som tillverkas i Frankrike helt för hand efter individuell beställning. Unik spis i trendig koppar som är utrustad med elektrisk ugn samt tre gasbrännare varav en under gjutjärnshäll. Bredd är 75 cm. Ordinarie pris är 167 000 och vi säljer den nu för 90 000. Spisen finns för påseende i Göteborg. För mer information vänligen kontakta Benny Berntsson 0705-847125. Välkomna!
Nu säljer vi vår fina utställningsspis från LaCornue modell Le Castell. La Cornue är spisarnas crème de la crème som tillverkas i Frankrike helt för hand efter individuell beställning. Unik spis i trendig koppar som är utrustad med elektrisk ugn samt tre gasbrännare varav en under gjutjärnshäll. Bredd 75 cm. Ordinarie pris 167 000 och vi säljer den nu för 90 000. För mer information vänligen kontakta Benny Berntsson 0705-847125. Välkommen!
AGA spis säljes med 2 ugnar, Det är en el AGA med några år på nacken som stått förvarad under ett antal år. Den saknar värme-element men kan beställas av AGA. Den är i färgen Oxford Blue. AGA spisen anses vara bättre än många alt som LaCornue, LaCanche, Godin etc Pris 23000 el högstbjudande.