Quantcast
Till salu inom: ”

la cornue spis säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gram spis

Falkenberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer vi vår fina utställningsspis från LaCornue modell Le Castell. La Cornue är spisarnas crème de la crème som tillverkas i Frankrike helt för hand efter individuell beställning. Unik spis i trendig koppar som är utrustad med elektrisk ugn samt tre gasbrännare varav en under gjutjärnshäll. Bredd är 75 cm. Ordinarie pris är 167 000 och vi säljer den nu för 90 000. Spisen finns för påseende i Göteborg. För mer information vänligen kontakta Benny Berntsson 0705-847125. Välkomna!
Nu säljer vi vår fina utställningsspis från LaCornue modell Le Castell. La Cornue är spisarnas crème de la crème som tillverkas i Frankrike helt för hand efter individuell beställning. Unik spis i trendig koppar som är utrustad med elektrisk ugn samt tre gasbrännare varav en under gjutjärnshäll. Bredd 75 cm. Ordinarie pris 167 000 och vi säljer den nu för 90 000. För mer information vänligen kontakta Benny Berntsson 0705-847125. Välkommen!
AGA spis säljes med 2 ugnar, Det är en el AGA med några år på nacken som stått förvarad under ett antal år. Den saknar värme-element men kan beställas av AGA. Den är i färgen Oxford Blue. AGA spisen anses vara bättre än många alt som LaCornue, LaCanche, Godin etc Pris 23000 el högstbjudande.
La Cornue spis, gas och el. Fläktkåpan ingår. Säljes till högstbjudande.