Quantcast
Till salu inom: ”

lada niva diesel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

DIESEL

Linköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stora och små delar till Lada NIVA FÖRDELNINGS-VÄXELLÅDA ca 6000 mil end. 1200 kr INSPRUTNINGSPUMP Lucas (diesel) ca 6000 mil bud Div fina småsaker som kan medfölja gratis till en glad Niva-ägare (Jag sålde min när jag tappade halva bakaxeln på motorvägen och måste köra ut i skogen på endast tre hjul varvid jag passerade en 15 meter hög Buddha-staty i Ärlvkarleby) Har förresten skylift tillbehör 9 meter versa - niva eller vad den heter, bud eller jag kanske ångrar mig och behåller denna. Nej jag ska inte börja medverka i "Parlamentet" (även om jag klarar det) Sänd gärna ett sms eller mail i stället för att ringa! (Är tidvis utomlands)
Niva Lada 95 års En av 5 i Sverige Peugeot:s dieselmotor Ompackad dieselpump Ny generator Ny bytt växellåda.....gått 10 mil efter Bytt huvudcylinder...samt slavcylinder Lastbilsreggad...lägre skatt Sommar och vinter däck Bra skick Extrauppgifter Märke: Lada Drivhjul: Fyrhjulsdriven Modell: Niva 21215-1.9 D M5 Hästkrafter: 63 Hk I trafik: 1996-01-17 Motorstorlek: 1905 cc Biltyp: SUV CO2-utsläpp: 208 g/km Färg: Grön
Nu ska pärlan säljas. Originalmonterad Peugeot 1.9D-motor (lätt att serva). Nybesiktad med några "bra att veta"-punkter på rost i trösklar och innerskärmar. Inget som i dagsläget är akut, men den som köper bilen bör vara beredd på att åtgärda punkerna inom ett par år i alla fall. Bilen har bara gått ca 6650 mil, knappt inkörd m.a.o. Det låga miltalet beror på att detta inte är en bil för långfärder, mycket transmissionsljud från fördelningsväxellådan, som har rakskurna drev. Är utrustad med Solarplexus solskydd i bak. Främre bromsskivor och ok samt bromscylindrar och backar i bak utbytt för ett par år sedan. Bakre ljuddämpare bytt i år. Nyss bytt olja och filter i motorn. Vill ni ha ett terrängfordon så är detta ett bra val. Nivan är otrolig på att ta sig fram i terrängen, med både lågväxel och diffspärr mellan bak- och framaxel.
Lada Niva den lite ovanligare med Diesel motor årsm 1995, 1,9 D 4x4 hög och låg växel, diff spärr. Mycket bra som offroad bil för skogs körning. Perfekt om ni vill ut och köra utan att fixa en massa saker för skogen. Däcken är mycket fina: 33" x 12,5 r15. Vinsch med tillhörande kofångare. Nylagad rost under bilen. Besiktningsuppgifter: Besiktningstermin: 2012-10-01 - 2013-02-28 Senast godkända besiktning: Idag 2012-02-15 Skatten är precis betald.
Bilen är besiktad men avställd, då jag inte har behov av den längre. Jag ställer på den vid köp och JAG betalar skatten. Förarsätet kan jag byta vid intresse, det som syns på bild må vara fult men det är väldigt bekvämt, det är därför det är monterat. Den är servad med olja och filter, olja i fördelningslåda, växellådan och diffar, samt bussningar är kontrollerade, större service helt enkelt, gjordes just innan den blev avställd, det är inget som behöver göras på den, är bara att köra tills nästa service intervall. Bilen är lastbilsreggad: Billigare skatt (2500 kr per år) Det sitter galler i den som ni ser på bild, den är besiktad som lastbil utan baksäte, inget fuffens utan det är ordentligt gjort. Baksätet medföljer omonterat. Takräcke och belysning medföljer, säljer den som den syns på bild med andra ord. Bilen står på vinterdäck som är i gott skick, sommardäck med mycket bra mönster medföljer. Slutligen kan jag väl säga att denna bil är INTE sönder-lekt, den är körd som personbil, EJ tung terräng/last åsne/dragbil. Den är i gott bruksskick och har körts dagligen, det är mycket kvar att nyttja ur den, vill ni veta mer så får ni höra av er. Jag är enklast att nå via telefon, kollar mailen nu och då men det kan ta ett tag innan ni får svar. Extrauppgifter Märke: Lada Drivhjul: Fyrhjulsdriven Modell: Niva 21215-1.9 D M5 Hästkrafter: 63 Hk I trafik: 1996-06-05 Motorstorlek: 1905 cc Biltyp: SUV CO2-utsläpp: 208 g/km Färg: Vit