Quantcast
Till salu inom: ”

gammalt virke från lada säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Brädor från en gammal lada, som dels är grånat, dels solbränt, med en fantastisk karaktär, perfekt för dig som tilverkar ramar, eller andra inredningsdetaljer med stil. Virket finns i bredder mellan 3 och 6", och i längder från ca 2,5 meter. Brädorna är rensade från spik. Dessutom finns ett par kilo hemsmidd spik (6-7"). Priset gäller per löpmeter, respektive per styck (för spiken, alltså...) Mailen kollas oregelbundet, för snabbare svar: Ring.
Ska du riva en gammal lada/uthus eller har du någon som bara står och du vill bli av med? Jag söker efter gamla brädor/plankor som är lite fåriga av ålder..gärna 50-150 år gamla och inte ruttna men gärna slitna av årens gång. Jag kan riva och ta bort dom själv. Söker även efter takbalkar/ timmerstockar som brukar vara stommen i gamla lador. Vi håller på och renoverar vårat gamla hus och behöver endel gamla stockar och brädor för att bevara det gamla i huset.
Vill du äntligen ha en snygg och udda säng? Sängstomme av 130mm timmer från en över 100 år gammal lada som revs förra sommaren. Passar 1600/2000 madrass. Träet är obehandlad men har slipats lite lätt och blåsts av rejält med tryckluft för att få rent i sprickorna. På gaveln sitter ett par stora gamla gångjärn. Hur lätt som helst att montera och frakta(fick in den i min passat). Skambud undanbedes!! Detta är fint virke, jag är snickare (den är stabil) och jag gillar denna säng.
4 st speglar säljes. Skapade av gammalt solbränt träslag från Åredalens glömda lador. 1 st fönsterspegel 106*75 Pris: 950kr. 2 st speglar 78*63 Pris: 450kr. 1 st spegel 104*47 Pris: 550kr. Vi gör också speglar med grått virke. Hör av dig för mer info. Speglar kan skickas med posten om du betalar frakten. Nås på telefon: Sylvain Raynal 076-8315045
ett par släpkärror rivnings virke från gammal lada förs till kvarn (obs det ska bort snarast annars körs det till tippen) mvh stefan