Quantcast
Till salu inom

"gammalt virke från lada säljes"

Borås
Idag

Gammal Klocka

500 kr
ABC-Annons.se
Sandviken
Idag

Antikt ovalt soffbord ** Pr...

300 kr
ABC-Annons.se
Sandviken
Idag

Antikt ovalt pelarbord ** P...

300 kr
ABC-Annons.se
Solna
Idag

Bddsoffa, liten ugn och ett...

ABC-Annons.se
Klippan
Idag

Smaskin hst,smaskin antik d...

1 kr
ABC-Annons.se
Stockholm
Idag

Takkrona i tr gammal

2 500 kr
ABC-Annons.se
Älmhult
Idag

TAVLA av Daniel Berkes

ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Möbler och Heminredning  ·  Skellefteå

Grånat virke

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Brädor från en gammal lada, som dels är grånat, dels solbränt, med en fantastisk karaktär, perfekt för dig som tilverkar ramar, eller andra inredningsdetaljer med stil. Virket finns i bredder mellan 3 och 6", och i längder från ca 2,5 meter. Brädorna är rensade från spik. Dessutom finns ett par kilo hemsmidd spik (6-7"). Priset gäller per löpmeter, respektive per styck (för spiken, alltså...) Mailen kollas oregelbundet, för snabbare svar: Ring.
20 kr
Blocket.se

Ska du riva din gamla lada/gammalt virke

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ska du riva en gammal lada/uthus eller har du någon som bara står och du vill bli av med? Jag söker efter gamla brädor/plankor som är lite fåriga av ålder..gärna 50-150 år gamla och inte ruttna men gärna slitna av årens gång. Jag kan riva och ta bort dom själv. Söker även efter takbalkar/ timmerstockar som brukar vara stommen i gamla lador. Vi håller på och renoverar vårat gamla hus och behöver endel gamla stockar och brädor för att bevara det gamla i huset.
0 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Halmstad

Sängstomme/hemmabygge

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vill du äntligen ha en snygg och udda säng? Sängstomme av 130mm timmer från en över 100 år gammal lada som revs förra sommaren. Passar 1600/2000 madrass. Träet är obehandlad men har slipats lite lätt och blåsts av rejält med tryckluft för att få rent i sprickorna. På gaveln sitter ett par stora gamla gångjärn. Hur lätt som helst att montera och frakta(fick in den i min passat). Skambud undanbedes!! Detta är fint virke, jag är snickare (den är stabil) och jag gillar denna säng.
5 000 kr
Blocket.se

/ved skänkes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
ett par släpkärror rivnings virke från gammal lada förs till kvarn (obs det ska bort snarast annars körs det till tippen) mvh stefan
0 kr
Blocket.se