Quantcast
Till salu inom: ”

lammhults cinema fåtölj säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Fåtölj
F
Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min Cinema fåtölj till en ny lycklig ägare. Den är fräsch och har fortfarande mycket bra standard. Älskar sitt komforten! Behöver nu sälja den pgav flytt, då den inte ryms i nya boendet. Om fåtöljen: Serien Cinema är 2000-talets svar på Bauhaus stilrena möbeldesign. Den är arkitektonisk i sin form, bekvämt minimalistisk och generös i sits och rygg, sammanhållen av smala stålrör. Designer: Gunilla Allard Varumärke: Lammhults Fakta: Material: Stativ i Ø16 mm och Ø19 mm förkromat stål. Sits med nosag. Stoppning i rygg och sits av polyurethan. Klädsel och armledare i svart eller vitt slitstarkt skinn. Fåtölj: Höjd 78 cm, sitshöjd 42 cm, bredd 56 cm, djup 75 cm.
2 stycken svarta Cinema. Cinema är en stilren designmöbel i bauhausstil. Den är arkitektonisk och minimalistisk i sin form. Mycket bekväm med en generös i sits och rygg. Den är sammanfogad av smala stålrör. Möbeln är lika funktionsduglig i hemmet som i offentlig miljö. Skinnet är av fantastisk kvalité och åldras snyggt. Stolen är mycket stabil och kommer med all säkerhet överleva dig och mig. Jag säljer dem för att jag inte längre har kvar mitt kontor. Designer är Gunilla Allard Material: Stativ i Ø16 mm och Ø19 mm förkromat stål. Stoppning i rygg och sits av polyurethan. Klädsel och armledare i svart slitstarkt skinn. Fåtölj: Höjd 78 cm, sitshöjd 42 cm, bredd 56 cm, djup 75 cm. Jag säljer båda tillsammans för 11 000:- Nypris mellan 13-14 tusen/styck ps. Jag har även ett Cinema mindre soffbord. Men det är slitet. Det tillverkas inte längre, tror jag?
Tre stycken obetydligt använda , nästan i nyskick klassiska svarta skinnfåtöljer från Lammhult. Ordinarie pris 12 000 kr /st Nu 8000kr , eller alla tre för 21000 kr vid snabb affär.
svart skinn mycket bra skick. Design Gunilla Allard Säljes för 6300kr Ring smsa 0769-383295
Fåtölj Cinema i ljust skinn design av Gunilla Allard (Lammhult). Fint skick. Nypris ca 14.000 kr