Quantcast
Till salu inom: ”

lancia delta integrale till salu säljes

Luftgevär

Halmstad

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Ej besiktad eller skattad. Motorn kommer från en Delta Integrale -91 chippad med superchip. Det tråkiga är att det inte finns någon gnista. Bilen gick kanon när den väl fungerade. Bilen är komplett dock utan batteri. Bilen går ej att köra, måste transporteras. 8000kr eller bud. Extrauppgifter Märke: Lancia Drivhjul: Fyrhjulsdriven Modell: - Hästkrafter: 168 Hk I trafik: 1998-05-29 Motorstorlek: - Biltyp: Sedan CO2-utsläpp: - Färg: Vit
tänkte kolla om någon är sugen på en lancia. nyrenoverad motor som rullat runt 1 mil alla slitdelar i motorn bytt plus oljepump och kamremm vitmålad med 2komponents färg invändigt. nya sportstolar fram 99.9 procent rostfri har startat och gått fint efter renovering men startar nu inte vet inte vad det är för fel har provat byta databoxen men ingen skillnad värmepaketet sitter i men inte inkopplat. termostat saknas annars tror jag den sak vara komplett säljes lr bytes mot brukis maila ditt förslag så hör jag av mig vid intresse MVH // Mange
UNIKT TILLFÄLLELancia Delta Migliorata 8v, 2.0 turbo 200 hp. Jag har haf bilen för över 10 år, och har själv importerat bilen från San Marino. Jag kan garantera att bilen har aldrig körts på vinter, utan endast under några veckor på somrarna. Servicen har alltid gjorts i sin tid och hos samma bilverkstad. Allt fungerar väl i bilen, det finns endast några märken i karosseriet (därför säljer jag bilen i detta pris, dock kan bilen målas om helt). Modellen heter Migliorata (förbättrade), alltså karosseriet liknar mycket evolution. Allt i bilen är original från fabriken.
Säljer min Lancia Delta HF Integrale 8v tänkt att byggas om till evo kopia då tiden inte räcker till. Bilen är i okey skick men finns en del fix och rost på den. Startar och är körbar, besiktad förra året med 2:a på hc värde. Medföljer gör evo kitt i glasfiber, gula evo lyktor (ovanliga), orginal evo huv, torkararmar, coilovers, samt en hel del annat smått och gott! Säljes avställd och obes. Ring för mer info! Obs! Pratar bara svenska och är inte intresserad av några byten!
Då var det dags att sälja min rallybil då intresset börjar svalna. bilen är en fabriksbyggd rally bil i Italien.. dock är det tändnings fel på bilen, den går bra när den är kall och när den blir varm börjar den misstända.. för mer info ring då det är för mycket att skriva om jag ska skriva ner infon om bilen. säljes eller bytes mot vattenscooter eller bil. ring hellst efter 16:00 då jag jobbar nätter. mejla går också bra.