Quantcast
Till salu inom: ”

tält mckinley delta 4 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vinterskor

Norrköping
Luftgevär

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer mitt McKINLEY ESCAPE 3 trekkingtält för tre personer. Tältet är endast använt en gång på tomten. Golvet är gjort i nylon och är vattentätt upp till 10 000 mmVp. Duken är gjord i polyester och är vattentätt upp till 5000 mmVp. Längd 225 cm Bredd 180 cm Höjd 105 cm Vikt 4000 g Ett mycket bra tält för den som vandrar i fjällen eller bara vill övenatta utomhus. Nypris är 2200 kr.
Familjetält med sparata sovdelar. Tältet är stabilt och rymligt 4+2 sovplatser samt mittdel. Perfekt för campingsemester. Enkelt att sätta upp/ner. Förvaring är i en väska. Vattenpelare 3000 mm ytttertyg. 1400kr Man kan gå ut på google och söka på Mckinley Samos 6 för att se hur det ser ut. Säljer även 2st tältsängar dessa kostar 200kr/st är förvarade i väskor. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Prissklipp för vårt tält!!! Använt endast en natt förra högsommaren med knastertorrt väder utan fukt. Smidigt tält att sätta upp med bra ytor och en rymlig förgård till sovutrymmena. Säljes eftersom vi plötsligt skaffade husvagn... För närmare specifikationer var god googla "McKinley Alpha 5" så får du mycket information om tältet. Det finns också bra YouTube-klipp från tillverkaren om hur man sätter upp det. Mått och vikt efter ihoppackning: 66X38 cm Vikt: 12,0 kg Billigaste butikspris just nu är 1.999:- på Intersport (där vi också köpte det förra året). En av bilderna på tältet är vår egen, efter den snabba och lyckade uppsättningen förra sommaren. Den andra bilden är kommersiell och klippt ifrån internet. Svar endast via mail, kollas flera ggr dagligen. Lämna telefonnummer så ringer jag upp.Tältet finns i Ödåkra (Väla) ca en mil från Helsingborgs centrum.
4-manna tält "McKinley Delta 4". Använt 12 nätter. Nyskick.
Tält McKinley Delta 44-mans tält, 2 sovsektioner med rum emellan. Nyskick 0703525122 1500:- 4manna 4-manna 4mans 4-mans Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.