Quantcast
Till salu inom: ”

lars lerin poster säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

1 st Grafiskt tryck på Morrissey. Stl 50x70. Ej ram. Tryck på fotopapper. Går även att få tryckt på canvas. Har även.... Bruce Springsteen, Bono, PJ Harvey, Robert Smith, Nick Cave, Madonna, Ian Curtis, Kurt Cobain, Patti Smith, Leonard Cohen, David Bowie, Maria Callas, Thåström, Lou Reed, John Lennon, Mick Jagger, Sid Vicious, Johnny Rotten, Jocke Berg, Joe Strummer, Håkan Hellström, Marilyn Monroe, Elvis, Johnny Depp, Greta Garbo, Lars Winnerbäck, Frank Zappa, Johnny Cash, Siouxsie Sioux, Howlin Pelle Almqvist, Joey Ramone, Ronnie Spector, Audrey Hepburn, Iggy Pop, Pulp Fiction mfl. Se mer på: --- WWW.POPARTY.SE ----
Spännande roman av Lars Kepler med uppläsare Peter Andersson. Ljudboken är i bra skick. "Kriminalkommissarie Joona Linna kräver att bli förundersökningsledare för ett trippelmord i en familj i Tumba trots att det inte tycks vara ett fall för rikskriminalen. Den enda överlevande är en svårt skadad pojke. Joona Linna inser vikten av att förhöra honom, det enda vittnet. Förövaren avsåg att döda alla och brydde sig antagligen inte om att dölja sitt ansikte. När Linna får reda på att det finns ytterligare en familjemedlem befarar han att mördaren just nu letar efter henne. Pojken börjar visa tecken på att han kommer att återfå sitt medvetande snart, men enligt den ansvarige läkaren kommer han inte att kunna förhöras på veckor. I ett försök att skynda på processen övertalar Joona Linna Erik Maria Bark att hypnotisera pojken för att se mördaren genom hans ögon. Därmed bryter Bark sitt gamla löfte att aldrig mer hypnotisera och en lång och skrämmande händelsekedja sätts i rullning."
Lars Larsen blev känd i hela Danmark när han i mitten av 80-talet var med i landstäckande tv och kom med ett bra erbjudande.I boken berättar Larsen om sin barndom uner enkla förhållanden,staten på Jysk Bäddlager för lånade pengar,om tiden med Lasen Resor,om drömmar,fiaskon och om små och stora upplevelser på vägen fram till i dag, när JYSK är en internationell koncern med nästan 1000 butiker i 18 länder. Jysk.2004.Inbunden. 192 sidor.Laminatband.Rikt illustrerad.Format 25x20cm.Vikt 900 g.Språk:Svenska. Absolut nybok.Paket via Schenker 55 kronor.(Sverige).
Jag vill köpa ett par Larsen 4 i bra skick. Krav är att emballage finns kvar så transport blir möjlig alt. om du kan hjälpa till med transport till Tumba, söder om Sthlm. Färg eller fanér (el folie) spelar mindre roll. Jag tänker mig att 4:orna kan vara värda mellan 4- 5000kr, det senare om de är i princip nya och i toppskick. Skicka ett mail, så tar vi det därifrån.
176135 LARS LERIN landskap 29/6 1984 akvarell 43x62 cm. Utropspris 40000-60000:- Objektet säljs på nätauktion den 1:a Maj, följ budgivning och se sluttider på vår hemsida. Angivna priser är utropspriser, objekten säljs till högstbjudande. Vi har öppet för visning av objekten Mån klockan 13-18:00, Tis-To klockan 13:00-16:30, Fredagar klockan 11:00-15:00, Vi finns vid Bruksgatan 22 i Skoghall, ca 7 km söder om Karlstad. Besök vår hemsida för mer information; http://www.hammaroauktionsverk.se