Quantcast
Till salu inom: ”

lars lerin akvarell poster säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Posters i olika storlekar och valfritt egen logga. endast ca 5 mm tjock storlek upp till 2000x1000 mm Affischerna styrs med lågvolt mindre produkter styrs med batteripack, Pris beror på antal motiv hur mycket i procent av affischen som ska lysa, alternativt styrt blinkande motiv. Affischerna är böjbara och har en lång livslängd.Vi tillverkar även vanliga skyltar för inomhus och utomhus bruk, med senaste ljustekniken. Har ni andra önskemål? fråga oss! www.3wsolution.se
Tidens förlag 1979. Kartonange. Omslag. Mycket gott skick. 485 gr. EVELYN LARSEN hade alltid fått veta att hon var dum, ful och över huvudtaget inte dög något till. Och att just hon skulle bli med barn kunde familjen inte fatta - det var bäst att hon tog bort det. Men för en gångs skull stod hon fast, fick sitt barn och mötte också en man som var villig att flytta ihop med henne. För Evelyn Larsen fick tillvaron nu en mening, inte minst tack vare sonen Jimmy. Men han var lite annorlunda, sade lärarna, han var "retarderad", dvs sent utvecklad, och placerades i obs-klass. Senare blev det observationsklinik, barnhem, ungdomsvårdsskolor. Och varje gång till pojkens bästa - som de professionella hjälparna i form av lärare, psykologer, familjerådgivare och andra sade. Och Evelyn Larsen följde alltid deras råd. De måste ju veta bäst. DANSKA MARTHA CHRISTENSEN skildar här finstämt, insiktsfullt och varmt solidariskt några människor, deras resignation och vanmakt, som ytterst få funnit det mödan värt att skriva om.
Lars är en snäll kaninhane på 2,5 år som gillar att bli klappad i pannan. Han är frisk och pigg, nyfiken och gillar att busa. Såldes som hermelinkanin, men vi tror att han är en hermelinkorsning. Vi har haft honom sedan 2011. Vi är mycket måna om att han kommer till en bra ägare som gärna har haft kanin tidigare. Han är van vid att bo inomhus och därför vill vi gärna att han får göra det, åtminstone under vinterhalvåret. Vid intresse skriv ett par rader om er; jag läser mail dagligen. Inomhusbur i nyskick med tillbehör ingår i priset. Mått 120 x 73 x 56 cm. Pris: 400 kronor Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Säljer en helt ny barnposter gjord av Helena D Neppelberg "Dog" Denna har inhandlats på www.wonderwall.se för cirka 1 månad sedan. Limited edition, endast 190 st numrerade och signerade exemplar! Nypris 850 kr, vårt pris 500 kr. 70x100 cm (ram ingår ej) Vi köpte två posters (olika motiv), det blev inte riktigt som vi tänkt oss i vår sons rum. Säljer även Bumbo babysitter med tillhörande lekbord. Inhandlat på Babyproffsen, nyskick! Vår son har vuxit ur denna. Nypris: 595 kr Bumbo babysitter, 129 kr Bumbo lekbord. Vårt pris 300 kr för båda. Hör av er, vänlig hälsning Christopher
Hej! Säljer nu min fina inramade ( lite retro ) typografiska poster som jag för något år sedan köpt på inreda.com. Den kostade ca 500 kr. Postern har hallonröd bakgrundsfärg och vit text. Postern är numera inramad och har både en vit passepartout och ram. Detta kostade en slant att fixa, så därför säljer jag den nu för 750 kr. Tavlans mått är höjd 72 cm * bredd 51,5 cm. Den är verkligen fin, en riktig färgklick, som piggar upp ett helt rum! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.