Till salu inom

"leijona klocka säljes"

Uppsala
Idag

Apple Watch 2

300 kr
Blocket.se
Uppsala
Idag

Hyundai Getz 5-dörrar 1.4

22 900 kr
Blocket.se
Västerås
Idag

Thomas Sabo - herrklocka

1 500 kr
Blocket.se
Örebro
Idag

Ducati 959 Panigale Corse

150 000 kr
Blocket.se
Idag

Garmin Tactix Delta Solar

8 000 kr
Blocket.se
Täby
Idag

Segelbåt Maxi FENIX, Pelle...

88 000 kr
Blocket.se
Bengtsfors
Idag

Baja boss 232 7.4 Mpi

250 000 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Idag

Facom Fatpump med hand klocka

4 900 kr
Blocket.se
Uddevalla
Idag

Toyota Aygo 5-dörrar 1.0 VVT-i

23 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Kommando Holger Meins : dramat på västtyska ambassaden och Operation Leo

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 år
| Ordfront Förlag AB | Utgiven 2005. Detta är ett nytryck. | Förlagsband. | 351 s. | 9789170370922 Året var 1975. Den 24 april klockan 23.46 exploderade tredje våningen på Västtysklands ambassad i Stockholm. Det blev slutet på ett drama som pågått i tolv timmar och skördade tre dödsoffer. Sex unga västtyskar från Röda Armé-fraktionen, Kommando Holger Meins, hade barrikaderat sig i byggnaden med ambassadtjänstemän som gisslan. Deras krav: 26 fångar skulle friges ur västtyska fängelser. Några veckor tidigare hade säkerhetspolisen fått reda på att västtyska terrorister planerade att slå till mot ambassaden, men Stockholmspolisen fick inte information om det. Dan Hansén och Jens Nordqvist berättar hela den dramatiska historien om ambassadockupationen liksom om den våldsamma proteströrelsen i Västtyskland ur vilken terrorismen växte fram. Boken handlar också om Operation Leo västtysken Norbert Kröcher och hans svenska medhjälpares planer på att kidnappa det före detta statsrådet Anna-Greta Leijon som hämnd för hennes agerande under ambassaddramat och för att tvinga västtyska regeringen att frige medlemmarna i Kommando Holger Meins. Författarna har gjort ett stort antal intervjuer med poliser inom Säpo och den öppna polisen, regeringsmedlemmarna Anna-Greta Leijon och Carl Lidbom och tjänstemän på justitiedepartementet, en överlevande ambassadtjänsteman liksom Karl-Heinz Dellwo från Kommando Holger Meins och Norbert Kröcher. De har också tagit del av hemligstämplade dokument från arkiv i Sverige och Tyskland. Därmed kan de lägga fram en rad nya och delvis sensationella fakta om ambassaddramat och Operation Leo.
180 kr
Bokbörsen.se
Klockor  ·  Västerås

En hög med klockor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Säljes som repobjekt fast några av dom fungerar. Lagonda Automatic, Anker, Leijon, Citizen, Timex, Visa, Nacar, 5st armband till Certina, Citizen... Original.
500 kr
Blocket.se

Kommando Holger Meins

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 år
Ordfront Pocket. 2006. 312 s. Pocket. 200 gram. Mycket gott skick. Året var 1975. Den 24 april klockan 23.46 exploderade tredje vå-ningen på Västtysklands ambassad i Stockholm. Det blev slutet på ett drama som pågått i tolv timmar och skördade tre dödsoffer. Sex unga västtyskar från Röda Armé-fraktionen, Kommando Holger Meins, hade barrikaderat sig i byggnaden med ambassad-tjänstemän som gisslan. Deras krav: 26 fångar skulle friges ur västtyska fängelser. Några veckor tidigare hade säkerhetspolisen fått reda på att västtyska terrorister planerade att slå till mot ambassaden, men Stockholmspolisen fick inte information om det. Dan Hansén och Jens Nordqvist berättar hela den dramatiska historien om ambassadockupationen liksom om den våldsamma proteströrelsen i Västtyskland ur vilken terrorismen växte fram. Boken handlar också om Operation Leo västtysken Norbert Kröcher och hans svenska medhjälpares planer på att kidnappa det före detta statsrådet Anna-Greta Leijon som hämnd för hennes agerande under ambassaddramat och för att tvinga västtyska reger-ingen att frige medlemmarna i Kommando Holger Meins. Författarna har gjort ett stort antal intervjuer med poliser inom Säpo och den öppna polisen, regeringsmedlemmarna Anna-Greta Leijon och Carl Lidbom och tjänstemän på justitiedepartementet, en överlevande ambassadtjänsteman liksom Karl-Heinz Dellwo från Kommando Holger Meins och Norbert Kröcher. De har också tagit del av hemligstämplade dokument från arkiv i Sverige och Tyskland. Därmed kan de lägga fram en rad nya och delvis sensa-tionella fakta om ambassaddramat och Operation Leo..
40 kr
Bokbörsen.se
TV och Projektorer  ·  Linköping

Två tjocktv bortskänkes

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Två stycken tjocka stora fina TV-apparater bortskänkes mot avhämtning på Lektorsgatan 19. För info ring mellan klockan 17-21. Vänliga hälsningar Göran Leijon Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se

Kommando Holger Meins : dramat på västtyska ambassaden och Operation Leo

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
| Ordfront Förlag | Utg. 2006. Ej o.u. | Pocket. | 351 s. | 9789170372346 | Språk: Svenska | Observera: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med några ytterligare dagar i leveranstid. Baksidestext eller annan relevant information: Året var 1975. Den 24 april klockan 23.46 exploderade tredje våningen på Västtysklands ambassad i Stockholm. Det blev slutet på ett drama som pågått i tolv timmar och skördade tre dödsoffer. Sex unga västtyskar från Röda Armé-fraktionen, Kommando Holger Meins, hade barrikaderat sig i byggnaden med ambassadtjänstemän som gisslan. Deras krav: 26 fångar skulle friges ur västtyska fängelser. Några veckor tidigare hade säkerhetspolisen fått reda på att västtyska terrorister planerade att slå till mot ambassaden, men Stockholmspolisen fick inte information om det. Dan Hansén och Jens Nordqvist berättar hela den dramatiska historien om ambassadockupationen liksom om den våldsamma proteströrelsen i Västtyskland ur vilken terrorismen växte fram. Boken handlar också om Operation Leo västtysken Norbert Kröcher och hans svenska medhjälpares planer på att kidnappa det före detta statsrådet Anna-Greta Leijon som hämnd för hennes agerande under ambassaddramat och för att tvinga västtyska regeringen att frige medlemmarna i Kommando Holger Meins. Författarna har gjort ett stort antal intervjuer med poliser inom Säpo och den öppna polisen, regeringsmedlemmarna Anna-Greta Leijon och Carl Lidbom och tjänstemän på justitiedepartementet, en överlevande ambassadtjänsteman liksom Karl-Heinz Dellwo från Kommando Holger Meins och Norbert Kröcher. De har också tagit del av hemligstämplade dokument från arkiv i Sverige och Tyskland. Därmed kan de lägga fram en rad nya och delvis sensationella fakta om ambassaddramat och Operation Leo. [Lagerplats: B2]
65 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj