Quantcast
Till salu inom: ”

helvetia klockor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Armani klocka

Västra Götalands län
För samlaren

Norrköping
För samlaren

Norrköping
Schweiz
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skall sälja en Helvetia Automatic Dykarklocka med datum. Klockan fungerar fint, och växlar datum som den skall klockan 12. Sitter ett svart skinnband på klockan. Den mäter ca 38mm utan kronan och ca 41mm med kronan. Flytande sekundvisare. Kronan är ej skruvad. Tippar på att det är en 70talare. Lite lysmassa har lossnat från minutvisaren, den biten ligger fortfarande kvar i klockan, vet inte om en urmakare kan placera dit den igen, eller om man vill så kan man bara öppna den och ta ut den. "reluma" är ju ocxå ett alternativ, men peronligen tycker jag att gamla klockor som dessa skall få åldras ifred. Fler bilder kan skickas om du vill, bara maila.
En riktigt fint patinerad mögeldykare från ca -70 av märket med det coola namnet Helvetia (Schweiz på latin). Klockan är en automatic och skall enligt tidigare ägare vara servad 2013. Klockan tickar på fint när man vrider upp den och jag har inte upptäckt någon märkbar tidsförlust. En gnutta lume finns kvar i index och visarna har fått en cool skeleton karaktär. Boetten är stainless steal och har har inga större dings men väl några hairlines här och var. Det doomade plexit har en lättare repa kl9 men den går säkert att polera bort.
8000 för RW 5000 för Helvetia
18k. total vikt 24, 9 g
Säljer gamla fickur: 1st Omega med kedja, 1st Helvetia, 1st invar med kedja, 1st revne, Alla fungerar, ca mellan 60-80 år. Ge seriösa bud. kontaktas endast på telefon.