Quantcast
Till salu inom: ”

lejonhuvud mässing dörrkläpp lejon säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Romanen utspelar sig i Konstantinopel och i Bender, där Karl XII försöker få turkarna att göra gemensam sak med svenskarna mot tsar Peters Ryssland. Peter Rosenthal, hans hustru Catherine av Namur och greve Thure Bielke blir snart indragna i politiska intriger på högsta nivå, där inte minst sultanens harem utgör en viktig maktfaktor. Järnhuvudet eller Lejonet i Bender är en mustig och rafflande äventyrsberättelse men också en levande skildring av en historisk brytningstid. Boken är en fristående fortsättning på Björn Holms tidigare romaner med karolinermotiv. Inb. med sk.omsl. W & W, 1999, 379 sid. Fint skick.
F.i.B.Förl.Katalog & tidskriftstryck,1952,282+4s,Grönt klotryggband med gulddekorerad rygg,Oms & vignett:Lars Norrman,Förf. känd som en Mästerfotograf,De flesta av hans böcker har kommit till genom många ibland livsfarliga resor & äventyr för att följa olika djurarter såsom zebra,gnuer,giraff,hyenor men förmodligen främst lejon,lärde även känna folket som var bosatta där, på många resor tills. m sin fru & i Jack Londons sällskap till söderhavet,även afrika (ex.Kenya- Serengeti m m,foton tagna av förf finns i boken,Johnson omkom i en flygolycka i USA 1937,oavkortad text,bortsuddat klotter m blyerts på 5 blanka sidor,ngt naggade ytterhörn övr. mgs
Följ med till en helt ny värld när Walt Disney Pictures och Walden Media presenterar C.S. Lewis tidlösa och storslagna äventyr. Med fantastiska specialeffekter får du uppleva syskonen Lucy, Edmund, Susan och Peters svindlande äventyr. På ett stort gods som ägs av en mystisk professor hittar barnen en väg till landet Narnia genom ett stort klädskåp. Där upptäcker de ett vackert och en gång fredligt land som befolkas av talande djur, dvärgar, fauner, centaurer och jättar. Men på grund av den Vita Häxan Jadis förbannelse tvingas invånarna leva i evig vinter. Med det kloka och ståtliga lejonet Aslan vid sin sida kämpar barnen i ett sista spektakulärt slag för att besegra Jadis och befria Narnia från häxans iskalla förbannelse!
Hej! Jag har några runda stenplattor (betong)/trampsten med et lejonhuvud enligt bild. Väldigt dekorativa att ha trädgården. Ytterdiameter er 45 cm och diametern på lejonhuvudet är ca 30cm. OBS den är blöt på bilden. När dom är torra så är dom nästan vita. Man kan behandla dom med stenolja och pigment för att få fram lejonhuvudet bättre. Jag vill ha 350 kr per styck för dom. Billigare vid snabb affär eller om du köper fler. Intresserad? Ring eller maila. Finns annonsen kvar så finns det lejon kvar.
Lejonhuvud mässing som dörrkläpp lejon