Quantcast
Till salu inom: ”

leksaks troll säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Leksaker

Falun
Leksak

Lund

Tidigare annonser till salu

med tårar i ögonen så har vi beslutat och sälja våran tjej. vi känner att vi ej har den tid med henne som vi känner att hon vill ha. vi har andra hundar och barn så det är hon van med. hon är jätte snäll och go ett litet bus troll hon är ej reggad i skk. men är ren rasig . ring eller maila och berätta lite om er själva och om ni har frågor om henne. Ni får med skålar , mat. leksaker, filt koppel och halsband Tel. 076-6163032
Vårt lilla Troll behöver omplaceras. 12 veckor. Pga att det inte fungerar med vår Pappilonhanne som har blivit rädd för henne efter alla "tjyvnyp". Tacksam om någon vill ta emot henne och ge henne ett kärleksfullt liv. Själv är hon mycket tillgiven o kelig, gillar att ligga i knäet o kurra. Van vid låda (som kan medfölja) och lite leksaker som hon vant sig vid. Samt en påse foder speciellt för kattungar, matskål. Avmaskad.
Semic. 2005. 191 s. Inbunden. Förlagets dek laminerade kartonnage. 21,5x13,5cm. 315 gram. Mycket gott skick. Svensk text. Gåvotillskrift på försättsbladet. Ur baksidestexten: "Också om Orfevs erinrade han, denna skald som sjöng på prosa så att ej blott djuren, växterna och stenarna lyssnade och rördes, utan så att leksakerna fingo liv, tomtar och troll blevo poetiska, ja han gav hela Danmarks geografi på fyra sidor. Det var en ren hexmästare" - August Strindbergs ord över tidernas sagoberättare, Hans Christian Andersen 1805-1875.
Har tröttnat på mina leksaker. Ofna jammin X2- går som ett troll. Nyss inkörd thunder tiger pro 28 motor.2st savöx digital sc-1258tg servon. Utan motagre och sändare. 1000:- Traxxas slayer pro- Riktigt skoj den med, extra utrustad med sway bars. In o kolla på traxxas.com för info. Har kopplat ur elsarten pga att den krångla.Allt finns om man vill dit med skiten. Sen är vänster bärarm sprucken och 3st klossar till kopplingen på växelådan som lär köpas nya. inte många kr för dom delarna. 1000:- Får med start låda och allt vid köp av båda.
Nu är det dags att sälja av lite saker här hemma! Gunga som går på batterier, tar liten plats ihopfälld. Vår pojke har älskat den. Helt nya batterier medföljer. 300 kr Bumbo med bricka, knappt använd! 250 kr Laban babygym i fint skick! 200 kr Vi har även ett vitmålat skötbord från Troll med en låda. 200 kr Ett Flexibath använt två gånger. 150 kr. En Babybjörn bärsele med vindskydd. 250 kr Maila för mer info eller bilder! Med vänlig hälsning, Amanda