Quantcast
Till salu inom: ”

leksakshundar en skäller kan promenera säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Leksaker

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Svenska Hjältar är en stor TV4-gala som uppmärksammar vardagens hjältar, personer som visat prov på stort mod, civilkurage eller medmänsklighet. Galan sänds den 16 december 2011. Som ett intro till varje priskategori på galan kommer vi spela in ett specialinslag där vi söker ett gäng statister som ska promenera sakta fram längs en gata (se bilden). Vi söker vuxna i alla åldrar med olika bakgrunder. Inspelningen kommer ske LÖRDAG 19/11, dagtid i STOCKHOLM. Vi spelar in utomhus oavsett väder och alla medverkande ombeds klä sig i mörka och vintriga kläder (svart/grått/nedtonat). Viktigt med pigga ben och ett glatt humör! Ingen ersättning erbjuds. Anmäl endast ditt intresse om du kan medverka enligt ovanstående datum - det går även bra att ta med sig partner, barn, kompisar eller bekantainspelningen. Yrkeskategori: Statist Län: Stockholms Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Två jätte fina leksakshundar i väldigt fint skick.En liten hund i en liten väska.Sen den andra hunden är rosa och har ett fint koppel som kan blinka i olika färger och den kan gå och göra nån konst också. Köparen får stå för frakten. Missa inte denna chans.
Leksakshund som SKÄLLER/PROMENERAR
Underbar leksakshund från FurReal Friends. Hundenkan promenera, skälla, vifta på svansen, du styr hunden med hjälp av kopplet som har en "fjärrkontroll". Se denna video för mer info: www.youtube.com/watch?v=s9BsX0tGUK8 Hunden är i mycket gott skick! Nypris ca. 900 kr Nu: 300 kr

... eller prova att söka på leksakshund med koppel