Quantcast
Till salu inom: ”

leksandsstolar säljes

Tidigare annonser till salu

4 st Leksandsstolar från Siljansnäs. Två med armstöd (ej i bild), två utan. Laserade i ljusgrått (antikvitt?), sitsar stoppade med vävt randigt tyg i grått, vitt och rosa. Tyget något fläckat på ett par stolar. Säljes endast tillsammans. 4000 kr för alla fyra. Litet köksbord, en rundad förlängning kan fällas upp. Bordsskiva i ljust trä, blåa träben. 200 kr OBS! Möblerna kan endast hämtas 9 Mars i Frösunda (Solna). Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu mina Leksandsstolar som jag köpte fr en restaurang som bytte inredning. Stolarna är skavda och har en shabby chic look som jag själv har gillat väldigt mycket. De är inte ett dugg rangliga utan ordentligt stabila. Prisidé: 4000 sek för alla 8 st. Bordet är ett utmärkt stabilt slagbord där Leksandsstolen passar perfekt till. Bredden är 90 cm och längden är 65+60+60 cm. Prisidé: 2000 sek. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 traditionella Leksandsstolar. Stadiga. Pris per styck: 700 kr. Denna artikel kan reserveras till den lokal som passar bäst, i Hammarby Sjöstad, Årstadal eller i vårt centrallager i Stjärnhov i Södermanland. På varje kvitto tillkommer 35kr i serviceavgift för att frakta saker mellan lager och butiker. Kontakta vår personal för information och vilka dagar som vi har körningar. Se även fler möbler på vår hemsida: www.refurn.se Skick: OK skick. Mindre skador i lacken. En skada i klädseln. Mått: Höjd: 91 cm, Bredd: 50 cm, Djup: 47 cm, Sitthöjd: Uppge artikelnummer 40666.

... eller prova att söka på 6 leksandsstolar