Quantcast
Till salu inom: ”

leonardo glas sverige säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Nya Inlines

Mölndal

Tidigare annonser till salu

| Carlssons, Stockholm. | 2000 | Förlagsband | 156 s. ; rikt ill. | 91-7203-975-2 | Språk: Svenska | Baksidestext eller annan relevant information: Guldfiskarna i akvariet, pokalen som höjs, vinglasen halvfyllda på bordet, glasskålen med druvor, karaffen som återkastar ljuset. Glaset som skimrar.Denna bok handlar om just detta, om hur glas lockat målare i alla tider - allt från det första stillebenet i Pompeji genom konsthistorien fram till Andy Warhols berömda coca cola-flaskor. Självklart finns här också exempel på glaskonstnärers glasarbeten liksom en inledande historik över glaset.De stora mästarna passerar revy, men under förutsättning att de på något sätt fångat glasets själ och kropp i sina konstverk. “Glas i konsten” är en aptitretande bok med många vackra arbeten återgivna i färg. Koncentrerade biografier och fakta om målningarna ingår. Leonardo da Vinci, Holbein, Caravaggio. Zorn, Peter Dahl, Rubens, Picasso, Rembrandt, Kröyer, Matisse, GAN och många andra konstnärer finns representerade i boken.[Lagerplats: B1]
Carlssons, Stockholm. | 2000 | Förlagsband | 156 s. ; rikt ill. | 91-7203-975-2 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Guldfiskarna i akvariet, pokalen som höjs, vinglasen halvfyllda på bordet, glasskålen med druvor, karaffen som återkastar ljuset. Glaset som skimrar. Denna bok handlar om just detta, om hur glas lockat målare i alla tider - allt från det första stillebenet i Pompeji genom konsthistorien fram till Andy Warhols berömda coca cola-flaskor. Självklart finns här också exempel på glaskonstnärers glasarbeten liksom en inledande historik över glaset. De stora mästarna passerar revy, men under förutsättning att de på något sätt fångat glasets själ och kropp i sina konstverk. “Glas i konsten” är en aptitretande bok med många vackra arbeten återgivna i färg. Koncentrerade biografier och fakta om målningarna ingår. Leonardo da Vinci, Holbein, Caravaggio. Zorn, Peter Dahl, Rubens, Picasso, Rembrandt, Kröyer, Matisse, GAN och många andra konstnärer finns representerade i boken. | LEVERANS: Denna bok kan vi skicka från oss inom 1-2 vardagar.
Färgade glas "Leonardo" säljes. 8 st. Sällan använda. 200 kr för allihop eller 30 kr st.
Forum. 1 uppl. 2005. 423 s. Inbunden. Förlagsband med skyddsomslag. 657 gram. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Mycket fint exemplar. Nytt. Oläst. Lätt gulnat boksnitt, för övrigt i nyskick. Varför vallfärdar tusentals människor varje dag för att se Mona Lisa? Vad är det i denna målning som fascinerar och lockar så många människor? Varför har den, bland sexhundra andra verk på Louvren, placerats i ett eget rum i en specialtillverkad låda ingjuten i betong och skyddad av två lager skottsäkert glas? Mona Lisa målades på trä för femhundra år sedan av Leonardo da Vinci. Idag finns Mona Lisa reproducerad på allt från champagneflaskor till bilar, draperier och kylskåpsmagneter. Ibland har hon fått en mustasch, vita tänder eller en fotboll i händerna. Men alla känner vi igen henne. Och hennes leende är fortfarande en gåta. Konstvetare, psykologer, läkare och många andra har bidragit med ett oändligt antal teorier, från ansiktsförlamning och njurinflammation till trasiga tänder och graviditet. Donald Sassoon berättar om tavlan och dess historia, om myten kring den och vägen till berömmelsen. Han skildrar också Leonardo da Vincis liv, hans målningsteknik och hur samtida och moderna konstnärer har använt sig av och inspirerats av tavlan. Denna bok är en kulturhistorisk exposé - ett måste för alla som älskar och är intresserade av konst.
Helt Nya Tag Heuer Exklusiva Solglasögon Detta set av Tag Heuer Solglasögon Mod:TIE01564 har den snygga färgen Havanna Brun tillsammans med glaslinserna i brun ton för säsongens hetaste look. Bågarna är gjorda av Semi Gunmetal/Acetate, medan glasen är gjorda av hållbara och högteknologiska Polykarbonat. Glasen är testade & godkända för skydd när man är i bergen med snö och också för golf alternativt andra sporter där solglasögonen ska sitta kvar på huvudet vid rörliga och fysiska aktiviteter. Solglasögonen kommer med original ask, original solglasögonfodral och en professionellt rengöringsduk. Medföljer också äktighets intyg inklusiv garantikort. Några som bär och använder dem ofta det är kända sport människor från Sverige, tredje plats i värden på skytte så är det en Svensk som använder dem. Sedan så har du värdsmästaren i F1 Jenson Button, du har också världsmästaren i golf Tiger Woods sedan så har du skådespelaren Leonardo DiCaprio. Det finns säkert fler men det är dem jag känner till. Köpta i Schweiz och är helt nya och aldrig använda. Mycket fina och sköna måste ses & prövas. Säljes för denna förmånliga pris nu när sommaren kommer. Kostar Ny i Butik: 8960:- Säljes för endast: 2500:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.