Quantcast
Till salu inom: ”

lergryta säljes

Lergryta

Umeå
Lergryta

Borås
Lergryta

Eskilstuna

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi är i behov av överblivna underskåp till ett kök. Vi ska bygga en "köks-ö" och hade tänkt att utnyttja möjligheterna att kunna lagra överblivna kastruller m.m på ett praktiskt sätt. Vi kan inte direkt säga vilka mått vi vill ha, men vi är mest intresserade av "stora" underskåp där det finns gott om plats för Lergrytor, kastruller m.m m.m m.m.. Hoppas vi hörs! Mange
1) Rollbord björk from IKEA new, price 200 SEK http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/30240348/ 2) Hylla from IKEA new, price 125 SEK Storlek Bredd: 78 cm Djup: 55 cm Höjd: 174 cm Max. belastning/hyllplan: 50 kg http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/30058508/#/00058519 3)Lergryta from IKEA, price 70 SEK http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80087711/ 4) Bord med 5 Stolar, price 300 SEK 5) soffbord granas from IKEA, (höjd x bredd x längd) 49 x 80 x 120 cm, price 200 SEK 6) Spegel from JYSK, price 200 SEK http://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1459422/images/2011/img_6959_163570076.jpg 7) Spegel from IKEA MALM, 190x50 cm, price 100 SEK
100 recept tillagade och fotograferade på Restauranghögskolan i Grythyttan Malin Söderström Bruno Ehrs Tony Manieri Kyckling är en av svenska folkets mest populära råvaror när det gäller mat till vardag och fest. Från husmanskost till gourmetanrättningar, från sallader till mustiga grytor ? möjligheterna är obegränsade. Kycklingköket är en kokbok full med inspiration och smakliga recept på kyckling i alla former. Boken är uppdelad i kapitel som tapas och smårätter, lunchlåda, snabbt tillagat, picknick, sallad, soppa, wok, gryta och bakad, kokad och pocherad, grillad och marinerad samt klassiker. Här finns spännande rätter med inspiration från Europa, Asien, Latinamerika och Afrika, smaksatta med citron, chili, fänkål, kryddpeppar, mynta, rosmarin, salvia, timjan, vitlök och färska örter... Här finns små spett, vårrullar, pajer, mackor, kyckling i lergryta, pot au feu, kokt och rimmad kyckling, barbecue och Djävulsk kyckling marinerad i stark senap bland mycket annat smakligt och lockande. De över hundra recepten är sammanställda av elever på restauranghögskolan i Grythyttan tillsammans med Malin Söderström och rätterna är fotograferade på skolan. Malin Söderström med bakgrund i Kocklandslaget är idag kockkonsult. Tony Manieri, bokens formgivare, utkommer i höst med sin första roman, thrillern Under huden. Bruno Ehrs är en av landets mest framstående fotografer. Fint skick.
Perfekt skick finns att hämta i Bålsta. Går ej att pruta.
ICA Förlaget AB. 2004. 96 s. Inbunden. 24,5x19,5cm. 490 gram. Mycket gott skick. Kantstött i ryggslu