Quantcast
Till salu inom: ”

römertopf lergryta cervera säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Grenadine | Utg. 2009. Ej o.u. | Förlagsband. | 112 s. | 9789185329885 Några små avslöjanden i Frederik Zälls blogg på webbsidan AlltOmMat.se har visserligen röjt tankar på det underskattade ämne som lergrytan utgör. Dock trodde väl inte alla läsare av Lyxlagat att den skulle få en lika levnadsglad efterföljare så snabbt! I Lyxlagat i lergryta får Frederik Zäll åter visa upp den vinnande kombinationen av medryckande matnjutning och högt prioriterad njutning även för kocken. Maten i denna bok tillagas i lergryta, liksom sådan många av oss kanske fick mat ur på 1970-talet, men som sedan hamnat längst in i köksskåpet. Då kommer du med glädje att ge dig själv denna bok i present av ren vällustig diskbänksegoism!
Hejsan! Säljer här mitt älskade matsalsbord, inköpt på cervera. Nyproduktion var ca 17000kr men fick den för 15.900 då ett extra bordstillägg fattades. Bordet är gjort av massivt ek och är varken oljad eller lackad någonsin. Stolarna har en silverdetalj på ryggstödet. Stolsdynorna bör tvättas då dom är lite fläckiga och de bör skruvas åt så de sitter fast ordentligt på stolen, men det fattas tyvärr några skruvar som man dock kan hitta på t.ex Clas Ohlson. Längd 190cm. Bredd 90cm. Höjd 75cm. Säljer nu denna fina matsalsbord med tillhörande stolar för endast 3000kr. Hämtas i Södertälje. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Römertorpf lergryta 2,5 kg med kokbok säljs pga flytt. Köpt för 3 månader sedan, oanvänd. Nypris 499kr. Säljs för 300kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.