Quantcast
Till salu inom: ”

liggfåtölj lc4 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Är annonsen kvar är fåtöljen kvar!! Designklassikern LC4 designad av Le Corbusier, 1928 om jag minns rätt. Otroligt skön liggfåtölj som man kan sjustera vinkeln på. Nackkuddens dragkedja har troligen gått sönder för tidigare ägare så den är ihopsydd för hand med en tråd av fel färg, syns inte speciellt mycket då sömmen är ned mot stolen. Säljer pga platsbrist, tyvärr för det är min favorit! Kan levereras inom Göteborg. Bauhaus stil, funkis, retro.
Schäslong / lounge chair / liggfåtölj inspirerad av Le Corbusier. Designinspirerad reproduktion av LC4. Toppskick. Skinnet är otroligt snyggt. Ser inte alls ut som de vanliga reproduktionerna man ser. Denna är garanterat snyggare. Jag köpte den för 8000 kr för ett antal år sedan. Har bara stått som snygg möbel och knappt använts. Längd: 160 cm Bredd: 55 cm Höjd: 75 cm Prisidé: 2500 kr eller högstbjudande. Kom med förslag. Finns i Västra Hamnen i Malmö
För dig som gillar stilren design: Två fina liggfåtöljer i svart skinn. Mycket sparsamt använda då de mest stått som prydnad. Är i nyskick. Mått: 160 cm långa, 55 cm breda och 75 cm höga i bakkant i huvudänden, kan justeras. Nya kostar på rea 3795:- st. se länk: http://www.blocket.se/malmo/LC4___Ny_liggfatolj_i_skinn___REA_31483866.htm?ca=23_3&w=1 Mitt pris för 2 st är 3000:- (Nypris var 5000:- styck) Finns i Hjälmshult ca 10 min utanför Helsingborg.
En välgjord kopia av designklassikern LC4 av Le Corbusier. Konstskinn och i gott skick. Mått ca: 160x55x72 (LxBxH). Orginalet kostar runt 30 000, en välgjord kopia går att få från 4 till 10 000 beroende på hur välgjorde den är. Finns för avhämtning i Älvängen, 3 mil norr om Göteborg längs 45:an men kan även avhämtas i Mölndal om det underlättar. (Nyckelord: deisgn, corbusier, klassiker, svart, konstskinn, vilfåtölj, liggfåtölj, fåtölj)
Säljes lc4 replika i nyskick Liggfåtöljen LC4 från 1928 och möbelserien LC är tidlösa designklassiker. LC-serien skapades i huvudsak av Le Corbusier, men han hade hjälp av kusinen Pierre Jeanneret och kollegan Charlotte Perriand. LC4 är den klassiska liggfåtöljen. Det rörformiga och vaggformade underredet i krom vilar på en fyrbent ?bänk? och schäslongen är på så vis justerbar (troligtvis en av modern tids allra första justerbara fåtöljer). Fåtöljen och huvudstödet är stoppat med polyester.