Quantcast
Till salu inom: ”

liggstol säljes

Tidigare annonser till salu

Ett spännande semesterhus av hög standard i trä. Det ligger på en stor, lätt kuperad klittomt i närheten av ett naturskyddat område, som är idealiskt för promenader. Huset, som är i två plan, är inrett på ett charmigt sätt med gott om plats för två-tre familjer. I huset finns bl a bubbelpool, bastu och separat solarierm med sandwichsolarium. Terrassen mot sydväst har bl a två liggstolar, som kan vara sköna att ligga i under soliga dagar. Stranden inbjuder till bad under sommarmånaderna och till promenader under resten av året. Bara ca 10 km dærifrån finns det fina surfområden och ca 20 km bort ligger två 18 håls golfbanor.
För ett tag sedan köpte jag två riktigt snygga möbler på Bolagret. En Schäslong eller liggstol och en riktig snygg fotölj. Jag säljer dessa två nu eftersom jag saknar plats för dem i min lägenhet. Dock gör det ont i mitt hjärta. Jag betalade runt 4000 för fotöljen och fem för schäslongen men säljer dem nu för 1500 st. De är praktiskt taget inte slitna alls. Hör av er.. Mvh David
¤ Babysitter med "aktivitetsbåge". Sittern har ca 5 cm sprucken söm på sidan, men påverkar inte funktionen. 80 kr ¤ Babygym från Fisher Price med elefantspegel, lejon med bitdelar och en pingvin med musik. Sakerna kan antingen hängas i bågen när barnet ligger på rygg eller på en kant fram så att de syns när barnet ligger på mage; 120 kr ¤ Badbjörn; liggstol för badet med sugproppar under benen och skön mjuk gummi där barnet ligger. SÅLD!
Mysig liggstol med nallar på, från HAPPY-line. Den har: - bär-handtag - avtagbart, tvättbart stolstyg - avtagbar kudde - är vinklingsbar både för rygg och ben - kan gunga men även låsas - kan fällas ihop Mått:~45*~70 cm, beroende på inställd vinkling Marinblå BabyBjörn-skötväska, hård, med liggunderlag, flask-värmefodral och ett antal fack. Pris: 150:- vardera för stol och väska Kommer från ett rök- och djurfritt hem. Säljes i befintligt skick. Köparen står för avhämtning hos säljaren.
Hej! Säljer nu denna otroligt sköna stol från Bo Concept. Den är i svart läder imitation med rostfria ben. Den är av den äldre model, dom har kvar den men i en nyare model, då den är inköpt för några år sen. Skicket är begagnat med några enstaka märken men i gott skick. Ny priset var ca 9500kr. Priset kan diskuteras vid snabb affär då den inte används pga platsbrist, inga skambud dock. Vid frågor är ni välkomna att ringa eller maila.