Quantcast
Till salu inom: ”

bröderna andersson soffor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kvalitetssoffor

Ervalla

Tidigare annonser till salu

Ska nu sälja min älskade Bröderna Andersson soffa. En riktigt trotjänare. Urskön att ligga och titta på tv i och lika skön att sitta och fika med släkten/vänner i. I fint skick trots sin ålder Endast en liten, liten slitning på ena armstödet. Annars hel. Skött och underhållen bra. Dammsugit den varje gång jag städat. OBS! Kan inte svara i mobilen på dagtid men ring kvällstid eller maila ditt intresse.
Behöver du en extra stor soffa med plats för 7-8 personer? Vi har en kvalitetssoffa från BrödernaAndersson som är ca 7 år gammal, nypris ca 42 000 kr. Soffan är mycket välvårdad och fin. Vi är inte rökare och har inte husdjur. Soffan är delbar i fyra sektioner: - 1 del med två sittdynor: Längd 172 cm - 1 svängd hörndel: Längd 200 cm - 1 del med en enkeldyna: Längd 80 cm - 1 svängd slutdel: Längd 212 cm Längderna är uppmätta längs med soffans bakstycke
3-sits soffa + tillhörande fotölj av märket Bröderna Andersson. Några år på nacken men fortfarande som ny. Kvalite håller! Några fläckar på sitt kuddarna. B: 220cm, D: 92cm, H:82cm Pris: 1950kr Soffbord i massiv ek. Pris som ny 4000-5000kr L: 140cm, B: 70cm, H: 50cm Pris: 950kr Liggstol med tillhörande pall. Pris: 1650 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Skön och bekväm 3 sitts soffa och fotelj, av märke Bröderna Andersson möbler. En robust och stilfullt soffa i märket BrödernaAndersson. I mycket gott skick, utan slitningar eller skador. Soffgrupen har finnt och slitstark tyg. Avtagbar och tvättbar klädsel. Har kostat 14000:- Ny 3.000:- Tel. 073-9160118 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Svensk kvalitets-soffgrupp från BrödernaAndersson. Mycket välvårdad soffgrupp. Har stått i finrum och är obetydligt använd. Titta på möbeln i närbild så ser man hur otroligt välarbetad den är. Rygg- och sittplymåer är alla vändbara och lika vackra på båda sidorna! Soffgruppen består av en tresits-soffa samt två fåtöljer. Inköpt för sex år sedan och kostade då 30 000 kronor. Från ett absolut RÖKFRITT och PÄLSDJURSFRITT hem! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.