Quantcast
Till salu inom: ”

linder aluminiumbåt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket välskött lätt,smidig,snabb aluminiumbåt årsmodell 2011 med mercury 8hk- motor årsmodell 2011. Haft den i vattnet endast 5ggr(ett par timmar varje gång), motorn endast körd 6-7 timmar. Har förvarat den på land och spolat av den varje gång den varit i vatten + sköljt igenom motorn. Köpte båten våren -11, senast använd Juli-11.(så gott som ny) Gör 19 knop med en person. Lätt att traila. Maila gärna vid intresse.
Båten har använts i Ringsjön, men har ej kommit i vattnet de senaste 3 åren. Därför dags att sälja. Modellen är en Linder 400 Sportsman, nypris 34.100:-. Tack vare aluminiumkonstruktionen är den helt underhållsfri. Läs mer här: http://www.linder.se/index.cfm?x=cShopPub.viewItm&ID=6&bi=shop&pg=1&pr=0&activeItcId=3 Motorn är en Yamaha på 8 hk. Plockades isär helt för några år sedan och renoverades med bla ny propeller och diverse andra slitdelar. Sedan dess har den bara gått i sötvatten. Trailern är obromsad och endast använd 3 ggr. Åror medföljer.
Fin Terhi Twin c 2010 styrpulpetbåt säljes, Det sitter en Honda 50hk, Kapell och dynor till hela båten. Humminbird ekolod/plotter, 4 spöhållare, Trailer Trane eu 80km, allt är i superskick inte mycket använd allt från 2010. Båten är gjord i ASB plast, lätt att lasta går fint i sjön och tyst och behaglig i vågor inte som en Aluminiumbåt typ Buster eller Linder. Många stuvutrummen i båten. Du som är seriös ring! vill inte ha samtal från annonssäljare el dyrligt.
Linder Arkip 2010 Fin aluminiumbåt med 50hk mercury (2010) Gått 65tim i skrivande stund (en och en halv säsong) Nypris med all extrautrustning & båtvagn ca 180.000kr Dokumenterad service och alltid vinterkonserverad, har stått i varmgarage under vintern. Vinterförvaring nu i vinter i varmgarage ingår om så önskas. Tillbehör som ingår: Båtvagn 80km/h Kapell Åror Förtöjningsutrustning, inkl ankare Dynor Ev nytt omonterar ekolod vid snabb affär