Quantcast
Till salu inom: ”

liten fåtölj åhléns säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Herr T-shirt

Stockholm
Hollies

Hörby
Kjol

Jönköping
Skor Canvas

Göteborg

Tidigare annonser till salu

Jag säljer två bedårande små fåtöljer i svart sammet. Båda är inköpta på Åhléns cirka ett år sedan och säljes på grund av plastbrist. De är i fint skick och i gammal stil med svängda ben. Ny pris per styck är 995 sek. Jag säljer båda för 1000 sek. Passar i barnrummet såväl som till soffgruppen. Fördelen med dem är att de är små, nätta och lätta att flytta på. Den ena fåtöljen har en liten rispa vid foten som jag har målat över.
En mindre turkos fåtölj från Åhlens. Inköptes för ca 1 år sedan för 1300 kronor och har sedan dess använts sparsamt på grund av att jag endast bott i min lägenhet sporadiskt. Hemmet är djur- och rökfritt. Fåtöljen säljes nu för 600 kronor. Fåtöljen är i samma form och storlek som dessa som idag säljs på Åhlens, men i en annan färg: http://www.ahlens.se/inredning/hall-smamobler/smamobler/fatolj-anni-id-e4b30f4f5edb4417a53ada75ca5deb63.html Se även produktbild på: http://annettesskimmer.blogspot.se/2013/06/ahlens-nya-mobelserie.html Om ni är intresserade, kontakta mig helst via SMS, då svarar jag som snabbast!
Hej! Nyinköpt liten divan/bänk från Åhléns säljes. Mått 95 lång och 52 på höjden. Otroligt charmig men passade tyvärr inte hos mig. Finns att hämta på Kungsholmen. Nypris runt ca 750
Fåtölj i liten stl, passar till ett barnrum eller till någon som har en mindre lägenhet men ändå gärna vill klämma in ännu en sittplats. Chockerande bekväm för att vara så liten! Finns även pall till, ännu mer bekvämt. Fåtöljen säljes för 400 kr, originalpris 699 kr och 500 kr för fåtöljen och pallen(originalpris 199). Pallen säljes för 100 kr. Nyskick! Från Åhlens.
Liten blev stor och behov av förändring i hennes rum har uppstått. Vi säljer: 1. söt, rosa fåtölj från Åhlens 500 kronor 2. Rosa, rund matta 75 kronor 3. 2 barstolar 300 kronor