Quantcast
Till salu inom: ”

åhlens fåtölj hedda liten rosa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kjol

Jönköping
Hörnsoffa

Nyköping
Skor Canvas

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Soffa 3-sits Omklädd i det blå tyget för ett år sedan, senapsbruna läderöverdrag finns också, se detaljbild 205 cm bred 90 cm djup gratis - hämtas snarast Fåtölj 72 bred gratis Köksbord 104 cm diameter, 75 cm högt 500 kr Liten byrå 39 cm bred, 27 cm djup, 63 cm hög 500 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hejsan! Vi vill nu sälja vår fina rosa soffa pga flytt. Den är cirka 1,5 år gammal och vi vi köpte den för ca. 4000. På bilden är en tvåsitssoffa men vi har alltså 2 st tvåsitssoffor med löstagbara armstöd på var sida och armkuddar. Sofforna är gjorda så att du kan montera dem hur du vill, om du vill göra en hörnsoffa eller fyrsitssoffa eller bara fyra fåtöljer så går det. Tyget går lätt att ta bort och tvätta! Och byta färg om man vill köpa ett annat tyg och variera. Priset går att diskutera vid snabb affär. Mvh Sofia & Robin Bandhagen Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Gullig rosa fåtölj inköpt förra året från inredningsbutik (någonstans i Bohuslän har jag för mig) via nätet men minns ej namn. Kostade tretusen-nånting kr. Får ej plats vid flytt så därför säljer jag den nu. Den är lite ljusare rosa än vad det ser ut som på bilden. Höjd 109 som högst. Bredd som bredast upptill 72. Sittdjup 60. Lite fläckar på sits och armstöd men går kanske att få bort. Svarta sirliga stolsben där det ena har spruckit i träet men inte så att stolen är labil på något sätt. Ring inte före 9 eller efter 21 tack! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Soffgrupp i rosa plysch, ej i nytt skick. Vissa defekter. På en av fåtöljerna och soffan saknas en detalj - på det närmast synliga armstödet saknas en liten sköld, men det är ingenting som påverkar soffans funktion i övrigt. Detaljen i fråga finns kvar i förvar och bör kunna limmas fast. En bräda under soffan är bruten. Båda fåtöljerna är felfria (detaljbrottet borträknat på en). Mått Soffa: 77x195x88 Fåtölj: 77x87x84 Pris: 500 kr Avhämtning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.