Quantcast
Till salu inom: ”

fåtölj hedda åhlens säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Antik fåtölj
F
Västra Götalands län
soffa +fåtölj
F
Nacka
Fåtölj
F
Falun
Ikea fåtölj
F
Luleå
Fåtölj
F
Falun
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har köpt in alldeles för mycket saker inför min flytt varav det första är en supersnygg Heddafåtölj från Åhlens i härlig rosa nyans med svarta ben. Den syns i många inredningstidningar. Den har enbart stått och samlat damm och finns heller inte kvar att köpa så den vill jag ha 1000 kr för. Prutning ev möjligt vid snabb affär. Sedan är det en beige tomelilla fåtölj från IKEA med beige överdrag. Den är knappt använd utan har stått i ett hörn så inga fläckar eller skavanker finns, väldigt gott skick. Pris 1000 kr, prutning ev möjlig vid snabb affär. Denna finns heller inte att få tag i längre på IKEA. Nya överdrag finns på Bemz.com
2 st fåtöljer från Åhléns inredningsavdelning. Modell: Hedda Färg: Röd med knappar i samma färg och svarta träben. NYPRIS: 999:- MITT PRIS: 650:-/st eller 1100:- för båda! Suttit i den ena någon enstaka gång. Båda är därför precis som nya! Bild1: Den rätta produkten Bild2: Inspiration!
Fåtöljen Hedda från Åhlens med eller utan tillhörande fotpall önskas köpa. Flera av färgerna och varianterna intressanta (dock ej den röda). Betalar bra. Ring gärna eller maila om ni har en sådan fåtölj eller fotpall att sälja! Kan hämtas inom rimligt avstånd från Luleå-Kalix-Älvsbyn trakten..
Köpt på Åhlens i januauri 2012. Röd, välskött fåtölj. Inköpspris: 999 SEK.
Säljer superfina ombloggade fåtöljen "Hedda" från Åhlens. I mörklila sammet och finns inte längre att köpa. Har endast används som prydnad och är i mycket fint skick. Finns att hämta i centrala norrköping. Först till kvarn.