Quantcast
Till salu inom: ”

liten spjälsäng 110x55 madrass säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dubbelsäng

Borås
Kjol

Jönköping
Spjälsäng

Örebro
Säng

Tumba
Hörnsoffa

Nyköping
Skor Canvas

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

IKEA spjälsäng i trä, färg ek, säljes i bra skick. Längd ca 125cm, bredd ca 65cm och höjd ca 85cm. IKEA madrass VYSSA, ljusblå med vita kantband, 120cmx60cmx10cm, ingår samt vitt spjälsängsskydd med Mumintrollen och en Muminfigur att sätta mellan säng och skydd. Ett band har lossnat på skyddet men finns kvar om man vill sätta dit det, samt finns en liten fläck som jag ej fått bort. Botten på sängen går att justera i tre olika lägen efterhand som barnet växer. Nypris säng ca 800:-, nypris madrass ca 400:-, nypris spjälsängsskydd 499:-. Prisidé 500:- för alltihop. Kan även tänka mig att sälja skyddet för sig och sängen inkl madrass för sig. Isf 400:- för säng inkl madrass och 200:- för skyddet. Priset går att diskutera.
Säljer en robust spjälsäng med tillhörande madrass. Den har sina små skavanker i form av skav-märken på gavlarna där en liten herre vässat tänderna, men skadorna är ytliga och slipas lätt ner för ev ommålning. Se bilder. Madrass medföljer om man vill, även om den är lite fläckig. Ställbar ligghöjd i två lägen, dessutom höj och sänkbar sida som är toppen om man har sängen intill sin egen säng om nätterna.
Ikea madrass till spjälsäng eller resesäng med "bubblor" för bra ventilation. Mått 110x55 pris: 50kr Sängkläder dvs lakan, påslakan, örngott och madrasskydd. 2 sett för vagn eller liten säng mått 70x77 på påslakanet. 2 sett för spjälsäng med måtten 120x 110. Även örngott och lakan till. 4 plastade frotté i spjälsängsmått. Alla sängkläder 200 kr Det finns i Älvsjö Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vit spjälsäng i gott skick. En äldre version av IKEAs Gulliver i vitmålat massivträ. Färgen är lite skavd på en del ställen, men sängen är hel och stadig. Sängbottnen kan monteras i två olika höjdlägen. Inklusive 7 cm tjock och fin madrass utan fläckar. Använd med madrasskydd. Längd: 117 cm Bredd: 62 cm Höjd: 81 cm Bäddbredd: 55 cm Bäddlängd: 110 cm Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.