Quantcast
Till salu inom: ”

litet bord med låda säljes

Lyrbord

Uppsala

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hejsan ! 1. En tvåsitsig soffa - 300 kr. Avtagbar klädsel som är lätt att tvätta, materialet liknar fuskmocka. Inga skador! 2. Ett bord - 100 kr. (L:118,5xB:76xH:73cm) Lite nött, men inte använt mer än 4 mån. 3. ett litet bord för avlastning - 100 kr. (L:59,5xB:34xH:57cm) Helt och rent! 4. Praktisk hylla med två lådor - 50 kr. 52 cm lång och sticker ut 13 cm. Inga skador.
Till salu är mitt hemmakontor eftersom jag, efter att ha bytt jobb, inte jobbar hemifrån längre. Datorn är en Dell med 15" plattskärm och Intel4 processor (3GHz). Trådlös nätverksanslutning. Operativsystem är Windows XP och Office-paketet är installerat. Möbeldelen är ett smart litet skrivbord på hjul med en blyplatta i botten, så det inte ska välta. Lådorna och hyllan kan låsas, bordet fällas ihop och hela skrivbordet rullas undan när det inte behövs. Dator + skrivbord: 1100kr Bara datorn: 1000kr Skrivbordet säljes inte separat.
Tiden går fort.....Nu behöver vi inte vårt skötbord längre. Säljer därför vårt skötbord av märket TROLL. Måtten är h*b*d 90*60*75 cm. Ett väldigt stabilt bord på låsbara hjul. Träslaget är björk. Tyvärr är det en lite missfärgning på framkant efter ett klädesplagg, (rosa fläck på lådan ) men det är så litet att det inte stör. Kan ev skicka bild vid önskemål. Vi skickar även med en skötbädd som är nytvättad och i fint skick.
Litet snyggt telefonbord, eller liknande, med två små lådor. Denna möbel står i vår nyöppnade butik i Hammarbysjöstad, men kan kostnadsfritt fraktas till vår lagershop i Stjärnhov, Södermanland, eller om man hämtar själv direkt ifrån vårt lager så är det 10% rabatt på utsatt pris. Se fler av våra möbler på www.refurn.se ! Skick: Ok. Mått: Bredd: 80cm, djup: 35cm, höjd: 50cm. Uppge artikelnummer 12942.
Tjena Jag ska flytta snart så jag vill gärna bli av med mina möbler. Här är den tredje annonsen som jag lagt upp till blocket som gäller ett stort skrivbord med bordlampa samt ett litet skrivbordmed låda. Dimensioner: Stort S.bord: Bredd 120 Vidd 70 Högd 74 Litet S.bord: Bredd 75 Vidd 39 Högd 76 Tänker 200:- för stort och 100:- för litetskrivbord.