Allt till salu inom "äldre skrivbord"

Sortering:
Skrivbord
Halmstad
Igår

Skrivbord Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Skrivbord
Igår

Skrivbord Visa liknande

300 kr
Blocket.se
skrivbord
Idag

skrivbord Visa liknande

950 kr
Blocket.se
Skrivbord
Smedjebacken
Idag

Skrivbord Visa liknande

400 kr
Blocket.se
Skrivbord
Idag

Skrivbord Visa liknande

200 kr
Blocket.se
Äldre skrivbord
Torsås
Igår

Äldre skrivbord Visa liknande

500 kr
Blocket.se
äldre skrivbord
Kungsholmen
2 dagar

äldre skrivbord Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 41

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Umeå

Fin 1:a på Haga uthyres över sommaren

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Hej! Jag hyr ut min fina lägenhet med sovalkov över sommaren, juni-augusti. Den är möblerad med säng, soffa ,skrivbord, litet köksbord och tv. Köket har all nödvändig köksutrustning. Lägenheten ligger i ett fint äldre hus mittemot Hagaparken. Området är lugnt och mysigt och det tar ca 7 minuter att gå till stan och 15 min till universitetet. Det finns möjlighet att låna cykel om så önskas. Hör gärna av dig om du vill se fler bilder!
3 500 kr
Blocket.se

Glasbruket

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 år
Prisma förlag. 2003. Inbunden med skyddsomslag i mycket gott skick. 603 g. En äldre man hittas mördad i en källarlägenhet i Reykjavik. Bredvid kroppen finns ett kryptiskt meddelande och i hans skrivbord hittar polisen ett foto av en gravsten. När man lyckas tyda inskriptionen visar det sig att i graven ligger en fyraårig flicka som dog 1968. Med hjälp av fotot nystar polisen upp gamla och nya brott som lett till flera familjetragedier. Samtidigt försvinner en ung kvinna från sitt eget bröllop... Kriminalpolis Erlendur Sveinsson och hans kollegor står inför ett ovanligt komplicerat och svårt fall som har sina rötter bakåt i en tid då mycket var annorlunda.
70 kr
Bokbörsen.se

Glasbruket

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 år
Pan. 2004. 263 s. Inbunden. Förlagets illustrerade pappband. Gott skick. En äldre man hittas mördad i en källarlägenhet i Reykjavik. Bredvid kroppen finns ett kryptiskt meddelande och i hans skrivbord hittar polisen ett foto av en gravsten. När man lyckas tyda inskriptionen visar det sig att i graven ligger en fyraårig flicka som dog 1968. Med hjälp av fotot nystar polisen upp gamla och nya brott som lett till flera familjetragedier. Samtidigt försvinner en ung kvinna från sitt eget bröllop... Kriminalpolis Erlendur Sveinsson och hans kollegor står inför ett ovanligt komplicerat och svårt fall som har sina rötter bakåt i en tid då mycket var annorlunda. "Utsedd till Nordens bästa kriminalroman".
78 kr
Bokbörsen.se
Datorer  ·  Värmdö

Apples mini-DVI-till-DVI-adapter

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Apples mini-DVI-till-DVI-adapter är avsedd för iMac (Intel Core Duo), MacBook och 12-tums PowerBook G4. Anslut adaptern till datorns mini-DVI-port och DVI-änden av adaptern till en extern DVI-bildskärm eller projektor. Du kan också använda adaptern i kombination med tillvalet Apple-DVI-till-ADC-adapter (säljs separat) om du vill ansluta datorn till en äldre bildskärm med ADC-kontakt. Du kan använda kabeln både i läget skärmbildsspegling och läget för utökat skrivbord. 99 kr. (Ord.pris 195:-) Ring 0739771894
99 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Östersund

Skrivbord äldre med 9 lådor

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Skrivbordet är i bruksskick. Bordet har 9 lådor. h77cm d56cm b150cm 380kr Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
380 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj