Quantcast
Till salu inom: ”

äldre skrivbord säljes

Skrivbord

Uppsala

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag hyr ut min fina lägenhet med sovalkov över sommaren, juni-augusti. Den är möblerad med säng, soffa ,skrivbord, litet köksbord och tv. Köket har all nödvändig köksutrustning. Lägenheten ligger i ett fint äldre hus mittemot Hagaparken. Området är lugnt och mysigt och det tar ca 7 minuter att gå till stan och 15 min till universitetet. Det finns möjlighet att låna cykel om så önskas. Hör gärna av dig om du vill se fler bilder!
Prisma förlag. 2003. Inbunden med skyddsomslag i mycket gott skick. 603 g. En äldre man hittas mördad i en källarlägenhet i Reykjavik. Bredvid kroppen finns ett kryptiskt meddelande och i hans skrivbord hittar polisen ett foto av en gravsten. När man lyckas tyda inskriptionen visar det sig att i graven ligger en fyraårig flicka som dog 1968. Med hjälp av fotot nystar polisen upp gamla och nya brott som lett till flera familjetragedier. Samtidigt försvinner en ung kvinna från sitt eget bröllop... Kriminalpolis Erlendur Sveinsson och hans kollegor står inför ett ovanligt komplicerat och svårt fall som har sina rötter bakåt i en tid då mycket var annorlunda.
Pan. 2004. 263 s. Inbunden. Förlagets illustrerade pappband. Gott skick. En äldre man hittas mördad i en källarlägenhet i Reykjavik. Bredvid kroppen finns ett kryptiskt meddelande och i hans skrivbord hittar polisen ett foto av en gravsten. När man lyckas tyda inskriptionen visar det sig att i graven ligger en fyraårig flicka som dog 1968. Med hjälp av fotot nystar polisen upp gamla och nya brott som lett till flera familjetragedier. Samtidigt försvinner en ung kvinna från sitt eget bröllop... Kriminalpolis Erlendur Sveinsson och hans kollegor står inför ett ovanligt komplicerat och svårt fall som har sina rötter bakåt i en tid då mycket var annorlunda. "Utsedd till Nordens bästa kriminalroman".
Apples mini-DVI-till-DVI-adapter är avsedd för iMac (Intel Core Duo), MacBook och 12-tums PowerBook G4. Anslut adaptern till datorns mini-DVI-port och DVI-änden av adaptern till en extern DVI-bildskärm eller projektor. Du kan också använda adaptern i kombination med tillvalet Apple-DVI-till-ADC-adapter (säljs separat) om du vill ansluta datorn till en äldre bildskärm med ADC-kontakt. Du kan använda kabeln både i läget skärmbildsspegling och läget för utökat skrivbord. 99 kr. (Ord.pris 195:-) Ring 0739771894
Skrivbordet är i bruksskick. Bordet har 9 lådor. h77cm d56cm b150cm 380kr Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.