Quantcast
Till salu inom: ”

litiumbatterier golfvagnar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en El Golfvagn från MAX STRATOS, Den högteknologiska elektriska vagnen MAX Stratos för en bekväm och stressfri golf. Fantastisk teknologi där du bara sätter handen på handtaget och den kör iväg, släpp handtaget och vagnen stannar, otroligt men sant. nästan osynligt batteri som är lätt att plocka av och ta med sig nästan i fickan..... Hastighets regleraren är mycket lätt med hjälp av en vridomkopplare på handtaget och en stark motorbroms ger maximal komfort även på den kuperade banor. Batteriet håller för väldigt många häl då det är ett Lithium Batteri Mått hopfälld: 40 x 68 x 28 cm, Vagnen väger 11,5 kg inklusive litiumbatteri (1,5 kg) Laddare 0,2 kg Skänker med matchande paraplyhållare ord.pris 19000:- Vi säljer en helt ny för 11500:- och en begagnad för 6900:- Har även andra vagnar som MotoCaddy osv....plus en hel del klubbor
Endast tre månader gammal eldriven golfvagn av märket My Revolution till salu. Fullt utrustad: Litiumbatteri med kapacitet för 2000 18-hålsrundor. Elektronisk broms. Differentialväxel. Lufttryckshjul. Två års garanti. Nypris 13 450 kr.
PowaCaddy med litiumbatteri säljes för 5000 kronor eller högstbjudande. Har använts max tio ronder på Linköpings Golfklubb.
Säljer min eldrivna golfvagn som jag införskaffade mig förra året. Fungerar felfritt och är väldigt lite använd. Vagnen drivs av ett uppladdningsbart litiumbatteri som laddas upp i 6-12 timmar och kan användas upp till 3x 18 hål. Det finns ett års garanti kvar på batteriet. Nypris 6300:- Kvitto finns och följer med.
Söker en eldriven golfvagn med Litiumbatteri helts Power Kaddy Sport