Quantcast
Till salu inom: ”

golfvagn säljes

Golfvagn

Oskarshamn
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Då jag inte har spelat golf på ca sex år säljer jag ett Fazer vuxengolfset (använt tre-fyra gånger), som består utav 11 klubbor. Säljer även ett Best Golf juniorset som består utav 4 klubbor. Juniorsetet är lite slitet. Vuxensetet är knappt använt. Har också en golfvagn som passar till båda storlekarna. Vuxengolfsetet: 1500 :- (1900 med vagn) Juniorgolfsetet: 500 :- (900 med vagn) Vagn separat: 500 :- Hela paketet: 2000 :-
Säljer min bag och vagn till högstbjudande, har ett bud på 900 kr! Dom är använda en säsong och fungerar utmärkt! Klubborna ingår EJ! Vagnen är bra och lättrullad, plasthjul så man behöver inte bry sig om luft o punka! Låda för peggar och dyl. Hållare får 4 bollar, hållare för penna och scorkort. Bagen är en Tommy Amour bärbag, men Den passar utmärkt på vagnen! Den harmånga fickor och en ficka för dricka! Jag har köpt nia grejor så jag säljer dom tillsammans!
Golfvagn "Golf Challenge" säljes pga flytt. Enklare vagn som jag haft som komplement därför endast använd en handfull gånger. Passar perfekt till en mindre bag. Enkel att fälla ihop och tar minimal plats. Används tyvärr för lite för att få följa med till nästa boende. Nås enklast via email. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag säljer ett komplett golfset av märket Callaway Big Bertha Diablo. Järn 3-sw (grafitskaft stiff) Driver, trä-3 och trä-5. Putter. Vagnbag svart läder. Golfvagn. Setet är använt exakt en säsong och jag spelade mig från 36 till 20,5 i handicap. Det är alltså snygga, lättspelade klubbor i mycket bra skick. Bagen och vagnen är också i väldigt bra skick. Jag svarar på mail och telefon. 0766-235777 Jörgen Andersson
säljer bagen å klubborna . Allt är begagnat och lite olika märken på klubborna men mestadels är king cobra klubbor 4,5,6 ,7,8,9 , P är king Cobra .2 st S i olika märken en driver plus en 3a och en putter. Kan beskriva mer info om det behövs . Å ca 55-60bollar följer med plus en handske . Golfvagnen ingår i priset oxå pris 700kr för allt. Kan frakta klubborna med bil en liten bit om det behövs .