Quantcast
Till salu inom: ”

liverpool soffa med divan från mio säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dräktjacka

Härryda
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej vi har köpt en ny soffa som kommer att leveras till oss inom dem närmaste veckorna. behöver bli av med våran " gammla" pga fel köp. divanen är på fel sida. soffan är uthämtad i mars 2011 och bara stått i våran vardagsrum tills vi haft tid att tag i det. Soffan är i mörk grå tyg, fötterna är kromade och kostade extra. Bredd, cm: 322 Djup, cm: 93 Alternativt djup, cm: 222 Höjd, cm: 88 köpare ansvarar för transport och avhämtning. finns i nacka
Säljer en ett år gammal soffa från Mio, modellen heter Liverpool. Stor och rymlig, säljes då vi ska flytta och denna soffa är för stor. Färg: Mörk grå Nypris 9.990kr Mått B 304 D 93/220 H 88cm E-posta om ni önskar fler bilder Hör av er om ni har några frågor, finns att hämta på värmdö. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej Jag säljer min liverpool divan soffa frånmio,bilden är lånad men det är samma modell bara att soffan jag har är i färgen beigie liksom ekfärg lite sådär lusbrun:). Soffan är köpt 2011 i uppsala och är i jätte fint skick och inga muddar eller hål osv väldigt rent. Alla kuddar medföljer och kvitto finns kvar med garanti upp till 8 år kvar. nypris 11.900 ca. mitt pris 7000 plus mattan ingår.pris går att diskutera vid snabb affär då jag vill sälja den omgående pga flytt till mindre lägenhet. slå en pling vid intresse:)
Soffan är från MIO och heter Liverpool, inköpt för 1½ år sedan. Mycket bra skick. Djur och rökfritt hem. Mått 300x220 cm OBS Divanen är på vänster sida! (dvs inte på samma sida som på bilden) Nypris 11 000 kr. Säljes för 5 000 kr eller bud Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min härliga u-soffa Liverpool pga flytt. Soffan inhandlades från Mio för ca 11 000 kr, för ca 1,5 år sedan, är fräsch och i fint skick. Färgen är grå med ett par ljusa inslag och består av en schäslong samt en divan. Mått: B:322, D:93/160/220, H: 88 cm Hör av dig helst via mail (telfon går även) vid intresse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.