Quantcast
Till salu inom: ”

liverpool soffa mio säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bokhylla

Helsingborg
Soffa

Stockholm
Ny soffa

Stockholm
Soffa

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Soffa från Mio "Liverpool" säljes till snabbast köpare! Nypris 10 900:- (3 meter bred, långa schäslongen 2.20 lång, korta schäslongen 1.60 lång) VI SÄLJER DEN FÖR 5000:- Vilket är mindre än halva priset, och vi har bara haft den i 9 månader och den är i strålande bra skick! Inget klydd - Inget prutande - Bara köp den! Klyddare och prutare undanbedes vänligen men bestämt.
Vi är ett par unga studenter, rök- & djurfria. Soffan är inköpt i början av januari i år. Säljer den nu då vi nu insåg att den är för stor för oss och vår lägenhet. Soffan är i nytt skick och fräsh. Perfekt för större sällskap eller en familj. Den är uppbygd i två delar och är mycket enkel att sätta ihop samt sköta. Ej vändbar. Fast pris. Kvitto finns. Hämtas i Linköping.
En helt ny och oanvänd soffa från Mio finns till försäljning! Vi älskar denna soffa men till vår besvikelse upptäckte vi att den är för stor för vårt vardagsrum. Den är i grått rejält tyg. Kostar 13. 000 kronor i butik. Säljes för 10.000 kronor. Helt oanvänd, vi fick den hemlevererad igår. Bredd 366 cm.Kan hämtas omgående! Soffan heter Liverpool 2sits + cosy hörn och finns på Mios hemsida om ni vill titta på fler bilder.
Säljer nu min stora fina soffa från Mio pga flytt. Soffan köptes för ca 1,5 år sedan och har stått i ett rökfritt hem. Soffan går i ett svart/grått slit tåligt tyg. Inga fläckar eller repor i tyget. Mått Bredd: 322 cm Höjd: 88 cm Djup: 93 cm Alternativt djup: 160 cm Mer info om soffan finns på: http://www.mio.se/produkt/Liverpool-U-soffa/M1441755/ Pris: 6600:- (nypris 10.900:-)
Pga flytt måste jag sälja min fina soffa. Jag är ensamstående utan husdjur /barn och har haft soffan sedan februari 2012. En nackkudde värd 590 medföljer i priset. Det är ett prisvärt pris då soffan är superfräsch! Fler detaljer: Liverpool Divan + 3 Shäslongplymå tyg. Visby light grey, svartbetsat ben/trä. Nackkudden är också i Visby light grey. Köptes för: Soffan = 9900 kr Nackkudde = 590 Soffan är identisk med bilden som ni ser till höger. Kvitto finns.