Quantcast
Till salu inom: ”

ljudisolerat bås säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Gammalt hörseltestarbås, ca 2,5 kvm invändigt. ca 1,5 x 2,3 utvändigt, ca 2 meter högt. Har senaste 10 åren fungerat som tal/sång-bås i studio. Fungerar klockrent, blir helt tyst och torrt, men finns tyvärr ingen plats för det längre. Sitter nytt kablage/kontakter, två xlr och en stereo tele, samt strömkabel in i båset med vägguttag monterat. Bra fönster för in och utsyn. 5000 eller GRATIS mot upphämtning. Rejält bygge så det väger en del.
Jag har blivit utevakuerad pga stambyte och orkar inte ta med mig båset fram och tillbaka. Därför skänker jag bort den mot avhämtning. Det är ett hembygge med dubbla gipsskivor på ute och innevägg. Två lager fiberull emellan (om jag minns rätt). Innermåtten är ungefär 2x1,30 m. Jag har redan flyttat så den står kvar i den gamla lägenheten, men jag ska tillbaka dit i helgen så då kan jag ge exakta mått. Det finns plats att ha en hemstudio och att sitta och spela gitarr eller keyboard. Den har flyttats tre gånger och har små skador på några gipskivor. Men det är längst ner, under golvnivå. Den duger bra som den är men skulle kunna göras ännu bättre med flytande golv och kraftigare fläkt t ex. Den plockas isär i större delar typ en yttervägg per sida så man måste vara minst två för att bära. Jag skulle rekommendera två personer för nedmontering och två för bärning. Av mig får ni ingen hjälp - dålig rygg. Den står i den tomma lägenheten på Södermalm vid Zinkensdamm. Så ni kan arbeta i lugn och ro. Söndagen den 10/4 är absolut sista dagen. Jag prioriterar de som kan hämta den så tidigt som möjligt. Materialet kostade 7 000:- Ring 0735-706350
Ljudisolerat studiobås perfekt för instrument- eller sångövning utan att störa grannarna. Med eluttag samt fönster i dörr och vägg. Båset är modulbyggt, kan flyttas och monteras upp på ny plats. Bredd och djup: 140 cm. Höjd: 225 cm. Priset kan diskuteras vid snabb affär.
Ljudisolerat bås med ventilation. Studiobås för den som vill öva utan att störa eller bli störd, och/eller den som vill spela in proffsigt ljud. Dörr med fönsterruta. En vägg med glasfönster. Fyra eluttag. 2x2x2 meter Säljes i fint skick. Mailar fler bilder vid intresse. Finns i Kärrtorp.