Till salu inom

"one plus one 64gb säljes"

Butik Enköping
Igår

Bandgrävare Volvo ECR88 med...

Blocket.se
Landskrona
Idag

Cykel i nyskick crescent

4 000 kr
Blocket.se
Butik Norrköping
Idag

Mercedes-Benz C 63 T AMG /...

579 000 kr
Blocket.se
Butik Tumba
Idag

Kia Niro Hybrid 1.6 GDi DCT...

249 800 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Idag

IPhone xs max 64gb vit

4 000 kr
Blocket.se
Nacka
3 dagar

EM10 Mark IV Dubbelzoomkit...

11 000 kr
Blocket.se
Karlstad
9 dagar

Billiga mobiler, olåsta uta...

595 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Telefoner  ·  Mörbylånga

HTC One x plus

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer min HTC pga byte till telefon med Windows plattform. Uthämtad i januari, kvitto finns. Inga repor i displayen, några märken i botten på skalet i övrigt i perfekt skick. Minne 64GB Processor quad-vore 1.7 GHz Skärm 4,7 tum Tillbehör: Hdmi-adapter Hdmi-kabel Sport armband Billaddare Bunden till Telenor. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 500 kr
Blocket.se
Telefoner  ·  Östra Göinge

HTC One x plus 64Gb

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej. Säljer min mobil då den blev över när jag tecknade nytt abonnemang. Htc:n är olåst och i fint skick. Har tyvärr inget kvitto på den då det har försvunnit. Men telefonen är cirka 7 månader gammal. 2200:- BVSA Mvh Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 200 kr
Blocket.se

Oneplus One 64gb

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Säljer en Oneplus One 64gb i obruten förpackning eftersom jag har köpt fel. Det är en mycket bra telefon som konkurrerar med high-end mobiler fast till ett betydligt bättre pris. För min del är den för stor eftersom jag ofta går runt med två mobiler. Istället för att sätta mig in i hur jag returnerar allt så säljer jag den här. För fullständig spec se: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=2627165 Ingen prut, under begärd pris kan jag lika gärna skicka tillbaka den. One plus one, One+,
3 000 kr
Blocket.se

One Plus One 64gb

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i Idag
Hej! Tänker nu sälja min One plus One Android telefon som är 1 vecka gammal. Alla tillbehör finns + ett flip case. Telefon har 5.5 tum skärm och är 64 gb version. Läs mer på http://oneplus.net/se Telefonen är helt ny och testades i drygt en vecka. Allt fungerar utmärkt. Anledningen att jag säljer den är att jag har svårt att vänja mig till Android. Hade bara iphones så länge :) Hälsningar Dmitry
3 500 kr
Blocket.se

OnePlus One 64GB *FRI FRAKT

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
One Plus One - 1+1 - OPO - One+ one - one+one - one+1 OnePlus One 64GB Sandstone Black Säljer nu min 6 veckor gamla OnePlus, den är i nyskick. Medföljer gör även laddare, ett flipcase, kartonger, manualer och kvitto. Den är beställd från Oneplus.net, så det är ingen kopia eller gjord för den asiatiska marknaden. Den har stöd för LTE, GSM och WCDMA. Jag står för frakten vid en snabb affär. Annars finns den att hämtas i Skövde.
2 990 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj