Quantcast
Till salu inom: ”

one plus one 64gb säljes

Barnsäng

Ekerö

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ny topp

Norrköping
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min HTC pga byte till telefon med Windows plattform. Uthämtad i januari, kvitto finns. Inga repor i displayen, några märken i botten på skalet i övrigt i perfekt skick. Minne 64GB Processor quad-vore 1.7 GHz Skärm 4,7 tum Tillbehör: Hdmi-adapter Hdmi-kabel Sport armband Billaddare Bunden till Telenor. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej. Säljer min mobil då den blev över när jag tecknade nytt abonnemang. Htc:n är olåst och i fint skick. Har tyvärr inget kvitto på den då det har försvunnit. Men telefonen är cirka 7 månader gammal. 2200:- BVSA Mvh Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en Oneplus One 64gb i obruten förpackning eftersom jag har köpt fel. Det är en mycket bra telefon som konkurrerar med high-end mobiler fast till ett betydligt bättre pris. För min del är den för stor eftersom jag ofta går runt med två mobiler. Istället för att sätta mig in i hur jag returnerar allt så säljer jag den här. För fullständig spec se: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=2627165 Ingen prut, under begärd pris kan jag lika gärna skicka tillbaka den. One plus one, One+,
Hej! Tänker nu sälja min One plus One Android telefon som är 1 vecka gammal. Alla tillbehör finns + ett flip case. Telefon har 5.5 tum skärm och är 64 gb version. Läs mer på http://oneplus.net/se Telefonen är helt ny och testades i drygt en vecka. Allt fungerar utmärkt. Anledningen att jag säljer den är att jag har svårt att vänja mig till Android. Hade bara iphones så länge :) Hälsningar Dmitry
One Plus One - 1+1 - OPO - One+ one - one+one - one+1 OnePlus One 64GB Sandstone Black Säljer nu min 6 veckor gamla OnePlus, den är i nyskick. Medföljer gör även laddare, ett flipcase, kartonger, manualer och kvitto. Den är beställd från Oneplus.net, så det är ingen kopia eller gjord för den asiatiska marknaden. Den har stöd för LTE, GSM och WCDMA. Jag står för frakten vid en snabb affär. Annars finns den att hämtas i Skövde.