Quantcast
Till salu inom: ”

ljus myspöl lekpöl 150cm toppenskick säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Jeans

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Myspöl 150cm i diameter från NG baby. Säljes i Högsbo. Myspölen är hel, ren och fräsch i toppenskick! Omslagsplasten finns kvar för ren och säker frakt. Leverans i Göteborg kan ordnas för 100:- Nypris: 1.599:- Myspölen ger barnet en egen mysig och gosig plats. Här får barnet plats med både leksaker och kompis. Den rörliga fyllningen i ytterringen gör det lätt att forma ett stöd åt barnet. Storleken gör att man kan ha den länge och stora som små får en mysig plats att vara. Produktinformation Yttertyget är avtagbart. Enfärgat 35%bomull, 65%polyester. Mönstrat 100% bomull. Innerringen är fylld med styrolitkulor Botten är av polyester. Skötselråd Yttertyg: Maskintvätt 60gr Innerkudde: Sköljes 40gr utan tvättmedel. Låt lufttorka.
Myspöl/lekpöl med barbapappamotiv säljes. Perfekt till småbarn att ligga och leka i, träna nacken och lite senare lära sig att sitta i (mjukt om dem faller). Dem äldre barnen tycker att det är mysigt att ligga och se på tv i eller bara mysa. Mått 150 cm. I fintskick men ett litet hål ca 1-1,5cm i mitten på pölen. Överdraget är avtagbart och nytvättat. Kontaktas via telefon 8-21 eller via mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu säljer vi vår mysiga myspöl / lekpöl / pöl för 300kr. Perfekt att lägga det lilla barnet i, att öva sig att sitta i eller att bara ligga och mysa i. Kan även ha som samlingsplats för leksaker. Löstagbart tyg som går att tvätta. Vill man byta klädsel så kan man även köpa det separat på ngbaby.se. Pris för myspölen: 300kr Vi säljer också en dockstol/matstol i trä till dockan. Med dockstolen kan du mata din docka eller nalle i lugn och ro. En mjuk rosa sittkudde ingår. Pris: 75kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vår bebis har blivit stor så nu är det dags för en annan familj att njuta av denna myspöl! Den är ca 150 cm i diameter så hela familjen får plats att mysa tillsammans. Perfekt för bebisen att börja röra sig i och för syskon att få umgås med ny familjemedlem i, läsa sagor eller busa. Tillverkare är NG baby och när jag tittar in på deras hemsida så verkar de inte längre sälja den här stora modellen så den är inte lätt att få tag i längre. Tyget i pölen är rätt tunt så för att inte slita på det har vi täckt med ett dubbellakan. Dessutom är det lättare att tvätta ett lakan... Ett hål i tyget har lagats med täta stygn. Vi skickar med extra fyllning (små frigolitkulor) för kanten. Själva botten i pölen är en bekväm skumgummimadrass. Rök- och djurfritt hem!