Quantcast
Till salu inom: ”

myspöl lekpöl till baby säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Phil & Teds Mjuklift Cocoon är en lätt mjuklift och liggkorg i ett. Passar till de flesta barnvagnar. Fullt öppningsbar och lätt att rengöra. 400:- Längd: 59 cm Höjd: 20 cm Bredd: 29 cm Sleep wedge: "Madrass" för säkert sidoläge. Den gör det bekvämt för barnet att sova på sidan utan att rulla över på mage eller rygg. Hjälper till att förebygga platt huvud. Perfekt ventilation. Den består av två skumgummi block med tvättbart överdrag som håller blocken ihop och bebisen tryggt och bekvämt på plats. Deltababy har en liknande. 75:- Lekpöl/ Myspöl NG baby 1 m i diameter. Färg: Biet (Vit med gråa motiv) Nypris: 995:-, Nu: 500:- http://www.jollyroom.se/ng-baby-myspol-gra-biet.html#beskrivning Tiny Love babygym i mycket fint skick! Spelar två olika melodier med blinkade blommor som går att stänga av. lätt att rengöra. 150:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
NG Baby Myspöl / babypöl / lekpöl (original) i jeanstyg. Avtagbar klädsel, tvättad en gång. Läs mer: http://www.jollyroom.se/ng-baby-myspol-big-star-rod.html 400 kr Lundby dockskåp (original) med diverse tillbehör. Bänk och stol på köpet. 120 kr Brio dockvagn (original), marinblå med mönster, endast använd inomhus. Docksäng i trä med madrass. Vagn och säng 200 kr
Leandervagga med stativ och myggnät Säljer en mycket snygg Leandervagga med ihopfällbart trebensstativ och myggnät. Hängvaggan som är mycket vacker och formgiven av den danske designern Stig Leander har vunnit designpriser. Många ser den som en inredningsdetalj i det moderna barnhemmet. Vår vagga är mycket sparsamt använd och något barn har aldrig sovit i den. Den är nytvättad och har inga fläckar, märken,revor eller hål och är i nära nyskick. Vagga med stativ och myggnät kostar strax över 3000:- att köpa nytt. Vi säljer vår för 1800:- Produktbeskrivning: Leandervaggan hängs från taket i krok, eller i stativ (köps separat). Den enkla svängtappen säkergör fri rörelse. Vaggans höjd kan snabbt justeras i förhållande till golvet och stimulerar barnets balans. Astma och allergivänlig. Madrass kan tvättas i 60°C. Madrass och tyg är Öko-tex-behandlat. Vaggan är lämplig tills dess att ditt barn kan sätta sig upp själv. Storlek: 83 x 50 x 30 cm. Myspöl NG BABY Röd stjärna 120cm Säljer en mycket fin myspöl/lekpöl i nära nyskick som är sparsamt använd under två månader. Pölen som är svensktillverkad av NG BABY i Emmajunga är 120 cm i diameter. Den köptes i november och är mycket fint röd med vita stjärnor. Inga märken, fläckar, revor eller hål och säljs naturligtvis nytvättad och med original emballage. Så här skriver tillverkaren: Myspölen är en populär produkt som ger barnet en egen mysig och gosig plats. Här får barnet plats med både leksaker och kompis. Den rörliga fyllningen i ytterringen gör det lätt att forma ett stöd åt barnet. Vi använder bara allergitestade råvaror - Botten är ca 7 cm tjock. - Ringen är fylld med styrolitkulor. - Tyget(100% bomull) som är avtagbart är enkelt att tvätta. Myspölen finns att köpa ny på Jollyroom.se för 1449:- Vi säljer vår för 900:- Baby Björn babysitter Balance Röd/svart med leksak Vi säljer också en jätttefin babysitter Från Babybjörn med tillhörande originalleksak i trä ”busiga ögon”. Den har inga skador och är nytvättad. Originalförpackningen och beskrivning medföljer. Nypris 1299:- för babysittern och 299:- för leksaken. Vi säljer båda för 700:- Så här skriver tillverkaren: Balans i vardagen... När han eller hon gungar och rör sig själv i babysittern tränas motoriken och balansen på ett naturligt sätt. BABYBJÖRN Babysitter Balance är utvecklad i nära samarbete med barnläkare och är resultatet av över 45 års produktutveckling och erfarenhet. BABYBJÖRNBabysitter Balance är lätt att vika ihop och ta med. Den har tre lägen; leka, vila och sova. Från nyfödd till ca 2 år (3,5-13 kg). Tyget är maskintvättbart och är godkänt enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1, d.v.s. garanterat fritt från skadliga ämnen. Vändbart tyg ger fyra färgställningar i en. Sakerna finns på Hammarö och så länge annonsen finns kvar finns sakerna kvar.
Myspöl/lekpöl från NG baby 1m i diameter, är i nyskick. Har rörlig fyllning som gör det lätt att forma stöd åt barnet. Botten är av skumgummi och tyget är tvättbart i 100% bomull. Perfekt att leka, sova och sätta bebisen i när den övar att sitta. Kommer från ett djur och rökfritt hem. Pris 400 kr
MYSPÖL, NG BABY Röd stjärna 120cm Säljer en mycket fin myspöl/lekpöl i nyskick som är sparsamt använd under två månader. Pölen som är svensktillverkad av NG BABY i Emmajunga är 120 cm i diameter. Den är mycket fint röd med vita stjärnor. Inga märken, fläckar, revor eller hål och säljs nytvättad med original emballage. Så här skriver tillverkaren: Myspölen är en populär produkt som ger barnet en egen mysig och gosig plats. Här får barnet plats med både leksaker och kompis. Den rörliga fyllningen i ytterringen gör det lätt att forma ett stöd åt barnet. Vi använder bara allergitestade råvaror - Botten är ca 7 cm tjock. - Ringen är fylld med styrolitkulor. - Tyget(100% bomull) som är avtagbart är enkelt att tvätta. Myspölen kostade 1449:- Vi säljer den nu för 900:- BABYSITTER BabyBjörn, Balance röd/svart, med leksak. Vi har en jättefin babysitter med tillhörande originalleksak i trä busiga ögon. Den har inga skador och är nytvättad. Originalförpackningen och beskrivning medföljer. Nypris 1299:- för babysittern och 299:- för leksaken. Vi säljer båda för 700:- Så här skriver tillverkaren: Balans i vardagen... När han eller hon gungar och rör sig själv i babysittern tränas motoriken och balansen på ett naturligt sätt. BABYBJÖRN Babysitter Balance är utvecklad i nära samarbete med barnläkare och är resultatet av över 45 års produktutveckling och erfarenhet. BABYBJÖRNBabysitter Balance är lätt att vika ihop och ta med. Den har tre lägen; leka, vila och sova. Från nyfödd till ca 2 år (3,5-13 kg). Tyget är maskintvättbart och är godkänt enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1, d.v.s. garanterat fritt från skadliga ämnen. Vändbart tyg ger fyra färgställningar i en. BABYNEST Vi har ett superfint ljusgrått babynest i originalförpackning. Babynest är det svenska originalet och storleken anpassas till ditt barn genom att dra åt snörningen. Sparsamt använt, inga fläckar och säljs nytvättat. Nypris 849:- vårt pris 500:- Så här står det bland annat på hemsidan: Babynest är en madrass med mjuka kanter som erbjuder en ombonad sovplats, utan trassel med ihoprullade filtar eller handdukar. Allt för en trygg sömn. På natten är den perfekt att ha mellan föräldrarna som en egen babysäng, så sover alla tryggt och gott. Babynest passar också bra i t.ex spjälsängen, vaggan eller barnvagnen, så känns det inte så ödsligt stort. Används från nyfödd upp till 4-6 månaders ålder. Gör det också lättare att lära sig sova i egen säng. Användningsområdena är många. SKÖTBÄDD Molnfrån Färg&Form Sweden Ljusgrå och vitt skötbordsunderlägg i design av Gunilla Axén. Laminerad bomull, liknade vaxduk, som är avtagbar med dragkedja. Mått: 64 x 47 cm. Aldrig använd! nypris 349:- vårt pris 200:- HOPPGUNGA Svart, aldrig använd i originalförpackning! Nypris 299 vårt pris 150:- Sakerna är perfekta som julklappar! Skicka sms eller e-post i första hand så hör jag av mig! Sakerna finns på Hammarö/Karlstad och så länge annonsen finns kvar finns sakerna kvar.