Allt till salu inom "myspöl babyproffsen"

Sortering:
Växjö
Idag

Emmaljunga NXT90 -2020

6 000 kr
Blocket.se
Umeå
Idag

Britax Max-Way, sparsamt an...

800 kr
Blocket.se
Borlänge
Idag

Amningspump

75 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Norrköping

Myspöl Mysgrop

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer en myspöl från babyproffsen i super fint skick, som ny. Vi upplevde att denna var perfekt när vår son gärna ville sitta men fortfarande var lite ostadig och gärna ramlade ibland. I den här får man plats med sina favoritleksaker och med en filt och sin favorit nalle sover man gott i den dessutom. Tyget går att ta bort med hjälp av dragkedjor och är därför möjligt att tvätta. Kommer från en djur och rökfritt hem.
500 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Kristianstad

Myspöl

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Em mysig och gosig plats för barnet. Den rörliga fyllningen i ytterringen gör det lätt att forma ett stöd åt barnet. 100cm i diamater så gott om plats för en kompis eller två och lite leksaker. Inhandlad på babyproffsen julen 2010. Nypris 895:- Vårt pris 500:- SKICKAS EJ !!
500 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Norrköping

Myspöl

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Igår
Nu säljer vi våran myspöl, den är perfekt att ha till det mindre barnet som behöver stöd för att sitta och en mysig plats att krypa upp i för det lite större barnet. Myspölen är mörkröd med vita stjärnor, och den är i väldigt fint skick. ca. 1 meter i diameter. Inhandlad på babyproffsen, nypris 995:- Finns i Norrköping.
500 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Växjö

Myspöl

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Jättemysig och praktisk "myspöl" inköp på Babyproffsen. Har många användningsområden. Dock hittade jag en liten reva i tyget i underkanten, men det går fint att laga. Pris: 300kr (nypris 900kr) Sara Svensson 0733-400828
300 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj