Quantcast
Till salu inom: ”

myspöl babyproffsen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer Nyskick barnsaker. 1) Speedway lekstol/gåstol f Babyproffsen . Nypris 999kr Roligt med ljud, ljus. säljer 400kr 2) NG Baby Myspöl. Inköpt Aug 2014. Som Ny f vi köpt var sent f min bebis. Perfekt f småbarn/bebis . 1m bredd säljer 650kr Finns in Upplands väsby eller stockholm stadshagen dagtid mellan 8am-16pm Rök o djur fritt hem. Sms eller mail passar bra.
Em mysig och gosig plats för barnet. Den rörliga fyllningen i ytterringen gör det lätt att forma ett stöd åt barnet. 100cm i diamater så gott om plats för en kompis eller två och lite leksaker. Inhandlad på babyproffsen julen 2010. Nypris 895:- Vårt pris 500:- SKICKAS EJ !!
Nu säljer vi våran myspöl, den är perfekt att ha till det mindre barnet som behöver stöd för att sitta och en mysig plats att krypa upp i för det lite större barnet. Myspölen är mörkröd med vita stjärnor, och den är i väldigt fint skick. ca. 1 meter i diameter. Inhandlad på babyproffsen, nypris 995:- Finns i Norrköping.
Jättemysig och praktisk "myspöl" inköp på Babyproffsen. Har många användningsområden. Dock hittade jag en liten reva i tyget i underkanten, men det går fint att laga. Pris: 300kr (nypris 900kr) Sara Svensson 0733-400828